Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

asi jsem jednoduchá, nebo je lehké se mi zalíbit... četla jsem před několika lety... přesto na mě dýchla atmosféra knížky... a líbilo se....

plakát

Temné kouty (2015) 

Osobně se mi film líbil. Knihu jsem četla před lety a už jsem si nepamatovala všechny detaily, ale ztvárnění Libby přesně odpovídalo tomu, jak jsem si ji představovala - nijaká, unylá a líná začít něco se svým životem dělat - příliš zvyklá na to, že se o ni postará někdo jiný.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

mou přízeň tomuto filmu vyhrál jednoznačně Robert De Niro... ten je nepřekonatelný... každopádně krásné zpracování nádherné knižní předlohy...

plakát

Devět paruk (2013) 

nechápu zařazení do kategorie komedie.. k té to má hodně daleko..

plakát

Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (2014) 

Hlas páně Cavea můžu... kdykoli a v jakékoli podobě.. a tímto filmem se vine jako červená nit... a s věkem mu charisma rozhodně neubývá.. pořád to má v sobě!! Jen houšť!

plakát

Purpurová barva (1985) 

Četla jsem předlohu a hodně mě zajímalo, jak proběhne zpracování. Whoopi Goldberg nemám ráda, ale přesně zapadla do role Celie, excelovala po celou dobu. Celkově výborně vystižená atmosféra z knihy, beznaděj hrdinky proti moci mužů nad jejím osudem.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Originál se mi líbil a byla jsem zvědavá, jak se k tématu tentokrát postavili. Seběvědomé "Knižní hit konečně na filmovém plátně" se ukázalo značně nadhodnocené (nehledě na fakt, že už od roku 2009 tu filmové zpracování bylo). Z mého pohledu zklamání.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

film jsem si hodne uzila... a jen se desim toho, jak to dopadne az to komercne a vydelecne "zpracuje" hollywood....