Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (419)

plakát

Afrika: Serengeti (1994) 

Skvělý dokument ve formátu IMAX, který dává přírodě na plátně nový rozměr ...

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Skvělý mysteriózní seriál mě zaujal a hlavně první 2 série jsem neskutečně hltal. Výborný výběr hlavních představitelů !

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Fakt úžasná oddechová komedie , už jsem se hodně dlouho tak od srdce nezasmal , fakt super námět a plno úžasných situaci a hlášek .

plakát

Aljaška: Duch divočiny (1998) 

Opět nádherný dokument IMAXu, Aljaška, je jeden z posledních přírodních rájů na zemi.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Pro mě průměrný americký seriál, který ničím nepřekvapí a ani moc nepobaví, slabší 3*!

plakát

Amelia (2009) 

Bylo to sice místy nudné, ale mě se to jako celek líbilo, možná tomu dopomohlo,že jsem to viděl v HD kvalitě. Swanková mě opět přesvědčila, že patří mezi současné nejlepší herečky a dokáže zahrát cokoliv, byla velmi přesvědčivá.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Knižku jsem nečetl a stejně jsem se v tom ději celkem dobře orientoval. Je to celkem příjemný akční snímek s dobrým Hanksem a skvělou hudbou. Ani jsem nepoznal, že to nebyl pravý Vatikán, jak to bylo dobře natočené. Je pravda, že by Langdon musel mít nadpřirozené schopnosti a IQ přes 200, aby vše tak rychle a hlavně v souvislostech vyřešil, ale mě to moc nevadilo a výborně jsem se u toho bavil. Občas mě sice štvalo to neustálé ježdění autem po Vatikánu, jako z pořadu Cestománie, ale jinak jsem byl vcelku spokojen, dávam slabší 4*, je to lepší než Šifra...

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Výborná pohádka, plno skvělých hlášek a narážek, ale je to spíše pro větší děti a hlavně dospělé, protože malé děti to nepochopí. Příběh zajímavý, postavy dobře vybrané a uvěřitelné. Je fajn, že se zase začínají plnit kina a hlavně se chodí na naše filmy a ještě jedna věc, co jsem nikdy nezažil, půl minutový potlesk v kině po skončení promítání.

plakát

Atentát (1964) 

Jeden z nejlepších českých válečných filmů, perfektní rekonstrukce atentátu vrcholící bojem atentátníků proti nacistům v kostele. Film Vás okamžitě vtáhne do děje a až do konce nepustí ...

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Není to špatné, pro děti celkem dobré, jen je to trochu zdlouhavé... (seriál)