Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (153)

plakát

Zlatá slepice (1980) 

Celkově tento snímek hodnotím slabší, proto tři hvězdičky a i to je mnoho. Distributor by si měl přečíst pořádně svůj text. Chamtivý nebyl, jak zde v komentářích je již uvedeno, taxikář ( Jan Kanyza), ale jeho přítelkyně (Taťjana Medvecká).

plakát

Naděje má hluboké dno (1989) (TV film) 

Ve fdb je uvedeno, že zde hrála žákyni dcera Aleny Kreuzmannové a sestra Františka Kreuzmanna ml., Alena Hrdinková. Zde ji v hereckém obsazení nevidím.

plakát

Pozdní léto (1974) (TV film) 

Citově založená inscenace, na základě pravdivých událostí. Michala Suchánka v oblibě nemám, ale jako malý a pak mladý kluk hrál dobře, což se nyní říci nedá, ale zde se nehodnotí výkony herců v pozdějších letech, ale pouze v tomto televizním zpracování.

plakát

Anna proletářka (1952) 

Co ty vulgarismy tady v komentářích? Neříkám, že to byl úplně zdařený film, ale vulgarismy na režimy sem nepatří. Na názory na režimy jsou na internetu jiné stránky, ale ne tyto. Zde se má hodnotit kvalita filmu a herců či režisérů nebo scénáristů a ne režimu.

plakát

Redakce (2004) (seriál) 

Tyhle současné české tv. seriálky opravdu nestojí za nic. U tohoto ještě prvních pár dílů ušlo, ale pak to vše zamířilo k odpadu. Za těch prvních pár dávám, s přimhouřenýma očima, dvě hvězdičky, jinak je to odpad.

plakát

O štěstí a kráse (1986) (TV film) 

Jedna z krásných starších českých pohádek. Kam se na ně hrabou ty dnešní tzv. moderní pohádky, které nemají hlavu ani patu. Markéta Fišerová, zde opět zabodovala. Škoda, že díky nemoci musela předčasně ukončit svou hereckou kariéru, byla to opravdu nadějná česká herečka.

plakát

Inženýrská odysea (1979) (seriál) 

Jaroslav Dietl psal samé dobré seriály. ty dnešní slátaniny se mi nelíbí.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)