Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (483)

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Nesleduju horory protože většinou přes prsty ani půlku nevidím a tento komentář píšu asi pro podobné lidi, jako jsem já.. Vydržte 4 díly a při pohledu na ducha se nebudete bát, budete brečet. Už dlouho jsem neviděla nic tak emocionálního se skvělým výprávěním jako tohle, a hned po zhlédnutí jsem se začla dívat podruhé. Bravo.

plakát

The Audience (2013) (divadelní záznam) 

Prodala bych ledvinu, jen abych tohle mohla vidět na živo.

plakát

Pilíře Země (2010) (seriál) 

Skvost mezi historickými seriály. Nenašla bych jedinou věc, která se mi nelíbila nebo by mě nudila, ale jednu chybu to mělo - bylo to moc krátké :) A jelikož jsem vůbec nevěděla do čeho jdu, ani jsem nedýchala, když se mi na obrazovce pomalu objevovalo obsazení, které bylo velkým překvapením - Hayley Atwell, Alison Pill a můj oblíbený záporňák David Oaks.

plakát

Baby Driver (2017) 

Hlasuju, aby odteď všechny filmy obsahovaly hudbu ve stejném měřítku, jako Baby Driver! Neskutečná radost z tohoto filmu.

plakát

Brimstone (2016) 

Tento film budu dlouho rozdýchávat, protože něco tak surového a hutného jsem hodně dlouho neviděla. Obecně mám ráda filmy s pomalým tempem a vypravováním a přesně toho jsem se dočkala, přičemž jsem nenarazila na žádné hluché místo. Rozdělení na kapitoly fungovalo skvěle, i když ke konci byl Brimstone dle mě už příliš přehnaný v tom smyslu, že místo lítosti k hlavní hrdince divák cítí pouze znechucení a říká si, co dalšího špatného se zase stane. A když už jsme u hlavní hrdinky, Dakota Fanning si mě získala na celé čáře, co zde předvádí je neskutečné, a to samé i Guy Pearce. Byly to dvě a půl hodiny utrpení a brutality okořeněné neskutečnými záběry, ze kterých jsem měla husí kůži, a zopakovala bych si to ihned znovu!

plakát

Předčítač (2008) 

The Reader je jeden z těch filmů, které mi i u několikátého zhlédnutí sevřou žaludek takovým způsobem, že přemýšlím, proč na to znovu koukám. Film nabitý emocemi, ke kterému se ještě určitě párkrát vrátím.

plakát

Gravitace (2013) 

Tento film považuju za jeden z nejlepších sci-fi počinů, co se týče efektů. Není to ani tak o příběhu, jako o tom, užít si tu atmosféru a vcítit se do hlavní postavy. Nicméně tento film je nutno vidět v kině, na obrazovce doma to ztrácí veškeré kouzlo.

plakát

Světlo mezi oceány (2016) 

Pro někoho romantické drama, pro někoho nehorázná nuda, no pro mě tohle bylo zlomení srdce na 10 způsobů. Herecký koncert Fassbendera s Aliciou, která si zaslouží Oscara, podtrhnutý úžasným soundtrackem.