Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Počátek (2010) 

Při sledování tohohle filmu byla moje mysl místem činu, Christopher Nolan mi vnuknul myšlenku, že tento film je geniální! Tenhle film se nesleduje, ale musí se prožít! !!! FILM ROKU !!!

plakát

Predátoři (2010) 

Na tomhle filmu je jasně vidět, že je dělanej fanouškama pro fanoušky! Robert Rodriguez a Nimrod Antal rozhodně ctí a uznávají původního predátora! Vlastně je to na mírné odlišnosti upgrade prvního filmu, ale: Adrien Brody rozhodně nedosahuje charismatu, které by hlavní hrdina mít měl, Alice Braga - prostě ne, viz. můj koment na repo mena, postava Laurence Fishburna je naprosto zbytečná. Velice těší odkazy na původního predátora, jak u charakterů postav, které jsou skoro totožné, tak i citováním různých scén. Antalova režie se mi zdála hodně průměrná a akční scény až na nahánění predátořími psy a první setkání s predátory postrádají náboj, nápad i přehlednost! Jiným levelem je hudba, která je famózní a vytváří tu správnou atmosféru. Celkově se jedná o zábavnou nostalgickou podívanou, která je důstojným pokračováním predátořího univerza!

plakát

Krokodýl zabiják (2007) (TV film) odpad!

Pro milovníky špatných filmů povinnost, pro mě naprostý odpad!

plakát

Repo Men (2010) 

Obrovská nuda a zklamání.......dvakrát sem u toho usnul a to se mi jen tak nestává! Forest Whitaker přehrávající v dnešní době všechno a sympaták Jude Law přemýšlící nad Schredingrovskou kočkou se mi do rolí repo menů vůbec nehodili! Akce slabá a o nějakým zajímavým a poutavým příběhu nemůže být ani řeč ...atd.....a Alice Braga není charizmatická ani hezká, a tak nechápu, že je poslední dobou ve všem! Nikdy více a ty dvě hvězdišky jsou spíš ze soucitu.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

MFF KV - Ať si říká kdo chce co chce, ale Tom Cruise pořád válí a na Cameron se i přes nějaké ty vrásky pořád dobře kouká. Film, na který jsem se moc těšil a který dostál mým očekáváníml a ve spojením s festivalem ve Varech mi připravil výborný zážitek. Naprosto svižná, oldschoolová, akční a vtipná podívaná, která se jen tak nevidí. Po A - teamu teprve druhý film letošní letní sezóny, který mě nezklamal. 90%

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Film, který v některých momentech může svoji atmosférou zdárně konkurovat legendární Sedmičce. Má to atmosféru, napětí, působivý příběh, sympatické a zajímavé ústřední duo! Švédsko je opravdu na vzestupu a první díl trilogie je už teď pro mě kultovní! PS: Naprosto nechápu důvod natočení amerického remaku! Tohle už líp natočit nejde!!!

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Výborná britská gangsterka, která i přes absenci Ritchieovského humoru perfektně šlape! Film, který dostal do povědomí Matthewa Vaughna, kterej mě naprosto odrovnal svým Kick-ass a Daniela Graiga ze kterého se vyklubal nejlepší Bond! Díky za to!

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Film, který by chtěl být originálnější než ve skuteěnosti je. Ve výsledku jen slušně natočený velký nic a vítězství formy nad obsahem.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Perfektní letní oddychovka s výborným obsazením a geniálním humorem! Akčních scén je dost a až na pár nepřehledných střihů maj svý grády. U kontaktních soubojů je bohužel problém, jsou hrozně nepřehledné, podle mě je to tím netradičním snímání scény zpoza hlavního protagonisty, které je rozhodně originální, ale ne příliš šťastné pro oko diváka! Joe Carnahan mě po Sejmi eso mile překvapil, je vidět, že tenhle film dělal fanda původního seriálu. Film má bohužel své slabiny v nerovnoměrném tempu a taky si tvůrci mohli odpustit hrát v několika momentech na vážnější notu. Bohužel to vypadá, že dvojka nevznikne kvůli mizerným tržbám a je to strašná škoda, protože pro mě je to zatím jediný film letní sezóny, který spnil má očekávání. Hlavně, že tu máme každý rok nové příšerné stmívání, které vydělá tunu prachů a na pořádné filmy už se moc nechodí a to je hodně smutný!

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Po dlouhé době zase Hřebejk s Jarchovským trefili do černého! Škoda lehce nudného a nahahovaného začátku, protože jinak spokojenost! Jen tak dál!