Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (764)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ale ano, proč ne. První půlhodinu jsem byl nadšen. Zajímavé řeznické téma, které je hlavními herci podáno tak samozřejmě, že i já jejich práci po chvilce začal brát zcela normálně. Jakmile nastane hlavní twist v ději, začíná to jít od deseti k pěti. Nový románek nedokáže zaujmout, film ztrácí tempo a divák pozornost. Vše vytrhne z letargie až nový útok Unie a následné "soukromé scény", které na konečný děj nemají žádný vliv. Konec mě velmi potěšil, zajimavý a nečekaný. Musím vyzvednout režiserovu práci v soubojích a to hlavně těch, v který je Law. Tak skvělé souboje s nožem jsem snad ještě neviděl. Až na občasnou přehnanost v tom, co lidé vydrží za jatka, skvělé. Stopáž zbytečně dlohá, srazit jí o jednu čtvrtinu, byl bych mnohem spokojenější. I tak za solidních 70%. 16.07. 2010 ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

,,He? Lééédvinu? E? Ale tak jatýrka si dáme, ni...? Těší mě. Cynik jméno mé. Odpusťte mi krev na obličeji, byl jsem nakupovat.. '' V tom filmu si ale vůbec nikdo neviděl do huby. Černej týpek '' chci ti pomoct, tak já tě skoro zabiju''. Bílej týpek '' jsem teď napravený kluk sice s tisícovkou vybranejch schránek, ale člověk se mění'' - už nebude zabíjet na objednávku, ale pár podříznutejch krků navíc neva. Výborná kamarádská dvojka. O Mrs zpěvačce-terminátorovi ani nemluvim. Máma od rodinky dobrá pipka... Dokonce i ten kluk - plíce byl určitě křivej._____ Já bych tyhle komunisty zakázala. Chudák kapitalista chce vydělat, jenomže pár lidem jebne a začnou se na něj za to zlobit. Ještě že víme jak je zkrotit. HE!______Supr supr supr hudba. Bomba bomba bomba závěrečná show. labůžo krvavé lázně. Chodba před růžovkou-MLASK. Škoda kolísavé kvality. Spoiler: Jsem snad ůchyl, když mě přišlo závěrečné milování při lovení orgánů neuvěřitelně sexy? Asi jo. Noa... (3,7*) http://www.youtube.com/watch?v=X20e4na8-Es ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Dlužíte to své rodině. Dlužíte to sobě." Šmelení s lidskými náhradními díly je tu (počítám-li Monty Pythonův Smysl života, jehož se v Repo Men také dočkáte) potřetí a opět skvěle. Tahle místy až gilliamovsky utopická, realisticky střelená podívaná je pravděpodobně to nejlepší, co jsem za poslední dobu viděl, a to ve všech ohledech. Vážně nemám, co vytknout. Herecké trio Law, Whitaker, Schreiber bez jediné chyby, Sapochnikova (ať je to, kdo je to) režie perfektně vtáhla do děje a i když mohla, nehýřila krvavými záběry a všechno ukazovala jen v rámci nutnosti, hudba Marca Beltramiho rovněž nezklamala a velice rád si ji poslechnu samotnou (zrovna jako písňový soundtrack, pokud existuje).... A pak je tu scénář. Tedy páni, takový husarský kousek v poslední půlhodině jsem opravdu nečekal. V jednom momentu jsem si říkal "Tak dobře, tady to už ale klidně mohlo skončit...", jenže ono to neskončilo. A přišla scéna v chodbě (citace Oldboye - včetně kladiva), praštěná, bizarní a bůhvíjaká další milostná scéna, při níž do sebe dva lidé navzájem řežou skalpely, scéna s injekcí (citace Pulp Fiction?)... A pak už byl opravdu konec. Nutno podotknout, že opravdu krásný konec, který dal smysl všemu, co se mi před pár minutami zdálo přehnané. V žánrovém zařazení mi u Repo Men ovšem chybí komedie, protože film je černohumorný až běda a rozesmál mě opravdu hodněkrát. Zkrátka dávám pět čistých hvězd a dávám je velice rád.__P.S. Doporučuji bonusy na DVD - hlavně reklamy Unie, které jsou také k popukání vtipné. Obzvlášť ta pohřební. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +Jude Law, Alice Braga, Forest Whitaker, výborná akce, námět, sci-fi zápletka, prostředí, hudební doprovod, závěrečná pointa, ucelený vývoj příběhu -ze začátku jsem o filmu moc nevěděl, takže to byl risk, Liev Chreiber se taky nacpe do každého filmu, akce mohlo být ještě víc/// Když se nad tím tak zamyslím, tak je to až nečekané překvapení. Příběh není překombinovaný, má začátek, prostředek i konec. Podotýkám konec, kvůli kterému stojí za to si počkat. Film má Juda Lawa v pro něj celkem netradiční hlavní roli, kde jeho parťákem i protivníkem je charismatický Forest Whitaker. Účast něžného pohlaví také potěší. Co se akce týče, viděl jsem i nabušenější a odvážnější filmy. Krví se naštěstí nešetří a občas některé záběry nejsou pro slabé žaludky. Zvláště když by jste při tom třebas večeřeli. Atmosféru dobře doplňuje hudba a velice kvalitní zvuky. Hodí se pro domácí kino./// Celkem 80%/// ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní soundtrack. Vidět Foresta Whitakera, jak kuchá chlapa v autě kuchyňskym nožem za zvuků 54-46 od Toots & The Maytals je prostě bomba. Příběh patří do klasického soudku, námět a zpracování ale ne. Ty jsou sakra cool. Ten film má totiž opravdu drzé scény a to finální "milostné" scanování orgánů přímo v těle mi udělalo velkou radost. Něco tak úchylnýho bych čekal možná v japonsku. Jinak Jude Law to tam kosí parádně a krví se nešetří, stejně jako výbornými herci i v malých rolích. Prostě téměř perfektní film až na pár malých (hlavně to finální) zaváhání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama