Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Po pár dílech jsem konečně přišla na to, co mi tenhle seriál připomíná: Xenu: Princeznu bojovnici, kdy v jednom díle bojovala s Hordou a bránila proti nim jednu vesničku. Ach ty vzpomínky na dětství.. Po shlédnutí celé první série musím přidat, že se nám na samotném konci do Xeny zamotalo ještě trochu z filmu Resident Evil.. O tom, že každý díl začíná "promluvou" jako v The Vampire Diaries nemluvím, holt CW. Ale mě to baví:) Stačí nad tím vším, co se tam děje, moc nepřemýšlet a jen si to užívat. Můj první postapokalyptický seriál, takže jako laik tomu dávám zelenou a těším se na podzim.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Celou dobu jsem se nudila. Mám ráda Amandu, proto nemůžu dát menší hodnocení. Je to film, na který se podíváte jednou a už vás nebude lákat podívat se na něj znovu. Celou dobu venku sníh a lidé chodící v krátkých rukávech? Trochu moc. A noční tanec, kde Valerie chytne svou kamarádku aby ukázala svému milovanénu.. No vlastně ani nevím proč šla tancovat..Zbytečné, k ničemu..Kdyby chytnula nějakého chlapa, tak by to bylo srozumitelnější.. Dokoukala jsem to, protože jsem chtěla vědět, kdo je ten vlkodlak.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Na seriál jsem se koukala skepticky a vždycky to byl jen takový doplněk, když najednou nebylo na co koukat. Ale některá hudební čísla jsou naprosto skvělá a musím si je pouštět znova. Dějově je seriál na tom mizerně, klasická americká blbost o střední škole , ale to převáží písně. A o nich je seriál především. A kupodivu mi to stačí. Po tom, co se v seriálu objevil Darren Criss aka Blaine, se moje záliba zvedla o 100%. Jeho vystoupení jsou něco, na co v každém díle čekám. Takže z původních 3* jsou to teď 4* :)

plakát

Na kus řeči se zvířaty (2009) (seriál) 

Kdo hledá něco duchaplného, dokumentární cykus, ať si Na kus řeči se zvířaty ani nepouští. Pro ty ostatní je tu 30 minut zábavných hlášek, které sice občas trochu pokulhávají, ale snadno ztratí v těch skvělých, u kterých se musíte smát a zůstanou vám v hlavě ještě pěknou dobu. Škoda jen, že záběry se často opakují jen s obměněnými hláškami. Ale i přesto musím dát 4*, protože jsem se tak dobře už delší dobu nezasmála. (doporučuju se na to podívat s vínem a partou lidí:)

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Byla jsem na to natěšená, hodnocení vysoké.. Ale po shlédnutí přemýšlím proč až tak vysoké. Po nějaké době dívání jsem se koukla na přehrávač, kolik zbývá ještě do konce a když jsem viděla, že ještě tolik, chtěla jsem to vypnout. Jsem ale ráda, že jsem vydržela, protože na konci jsem se už nenudila a samozřejmě jsem si u toho taky pobrečela. Za dojemný konec bych dala 4* a za zdlouhavý prostředek 2*, tak to zprůměruji na 3*