Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Madagaskar (2005) 

V době kdy se 3D pohádky rozvíjí raketovou rychlostí se tento příběh vsunul na dobré místo v mém podvědomí byl to ojedinělý příběh kterým se bavím ve vzpomýnkach a i s mími spolužáky _JÁTAK RÁD TRSÁM TRSÁM. Pravda je i ta že jsem od snímečku čekal více a to když jsem se díval na předčasné záběry z dílmy těchto úžasných filmečků.

plakát

Mistři hazardu (2005) 

Nadupaná kára prohánějící se po amerikcé stářím zaběhlé vesnici ...tak to tu ještě nebylo. každý z vás kdo ńyní čtou tento komentář v nitru duše by si přál v takové nádherné vesničce zestárnout a pozorovat možná své vnuky jak vám rostou před očima--ale to sem se nechal unést---Toto mysteriózní prostředí které bylo doladěno velice pestrými přechody jako zelená louka červený les.... to byl začátek potom se vše premístilo do města a trochu se harmonie pokazila , ale to nevadí..potom jsme se znovu vrátili zpet do vesnice kde byla ta honička a dál....byl zde zatím nejlepší výkon Seann William Scott . krásná Jessica Simpson ani sem nemohl pořádně sedět v křesle a nepříjemný Burt Reynolds---no a to vše zamýchat a je z toho povedené dílko s pravou pálenou americkou wisky mazec.

plakát

Moje krásná čarodějka (2005) 

Velice jsem se na film těšil, no je to skoro pokaždé, zase sem byl sklamán. Těšil sem se na Nicol ta byla super i když Tlumočnice ji sedla více. Will ten do kontextu absolutně nezapadl a role idiota se zmého pohledu k němu nehodí. Celý děj je postaven na hlavu a scénář velice slabý. V celku sem se i zasmál, ale 3 hvězdičky patří Kidman.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Typický amerikanfilm jen s vyjímkou toho že zde hrají slavní herci a -hlavně Angelina.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Čekal sem dlouho a dočkal sem se viděl sem tento v celku vydařený snímek. Na mě působil příliž tajemně a nekdy zase příliž pestřě. A to bylo velice vyvážené takže mi to vůbec nevadilo. Vadila mi v celku krátkost poněvač sem čekal více, ale s tím se dá smířit. A taky asi Tim nedomyslel moc příběh bylo to na jeho vkus moc jednoduché ..

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Velice origináln ífilm , ikdyž některými pasážemy připomínající film Casino, byla to jedinečná podívaná s velice konkrétní tématikou s konkretizovanými událostmy moderní doby. bylo zde možná až moc vyjádřeno vnitří duchovno a u nicolase mi to moc nesedlo ale jinak se mi velice herecké výkony zalíbili Jared Leto, pak obvzvlášť Bridget Moynahan ktrá byla úchvatným spojovadlem mezi rodinným životem a životem zbraní, obchody, neřesti a srachu. Celkem se mi zdálo že příběh byl moc upjatý na stejné situace . Čekal sem více odhodlání a více obchodních styků které by filmu jistě dodaly více nejistoty . Velice chválím filozofické rozvyhy scénář zajisté za 1. řežije1 a herecké obsazení 3. celkem veliká spokojenost jen tak dál Andrew Niccol.

plakát

Oliver Twist (2005) 

Film byl docela zajímavý knihu sem necetl takže nemohu porovnat , ale samotný děj filmu byl velice zámluvný . Docela pěkně udělané a přesvědčivé scénky a celkově nic nebylo přeplácané.

plakát

Roboti (2005) 

Tak tohle je zatím nejslabší snímek ze spolupráce pánů režisérů (Carlos Saldanha, Chris Wedge) Celý film je sice na co se dívat je tam akce,ale příběh nestojí za nic. Co jsem se bavil s malými diváky tak si film pochvalovali ,ale mne se moc nelíbil.Prostě jsem čekal víc. (Svik)