Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale tohle byla hrozný. Nechápu, jak mohla Nicole Kidman a takový Michael Caine vzít takovéto role v absolutné směšném snímku. Během tohoto filmu jsem si asi 12x zopakoval: ´´Ježiš, to je ale blbost´´. A ještě doteď v hlavě slyším ten šílený smích Nicole a té sousedky. Nedá se nic dělat, ale tohle byla hňupovina na entou, která humor neviděla ani z dálky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inkviziční tribunál v čarodějnickém procesu s Norou Ephron vynesl následující rozsudek: Režisérka za úsvitu podstoupí tzv. "zkoušku balvanem", kdy s dvouset librovým kamenem přivázaným na zádech bude vhozena z Mostu spravedlivých do Řeky beznaděje. Když se udrží na hladině, znamená to, že je spolčena s ďáblem a bude ji následně setnuta hlava. Pokud však klesne ke dnu a utopí se, bude zproštěna veškerých obvinění z čarodějnictví a může dále režírovat snímky podobné charakteru.. Některým uživatelům stačí rozkošná naivita Nicole, či její malá prsa, což jsou však pro mě atributy pro komedii nedostačující. I když na druhou stranu, obcování na Petrových kamenech by mě asi obměkčilo.. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač mám Willa Ferrella a Nicole Kidmanovou rád, Bewitched rád zas tak nemám :) Je mi to sice líto, ale nemoh jsem tomu přijít na chuť. Čekal jsem mnohem více humoru! Nejvíc mě bavila postava Michaela Cainea, jakožto otce čarodějky Isabel, jeho vystupování bylo skvělé. A závěrem : netvrdím, že je to špatný film, nicméně chtělo to větší drive!!! ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Až na malé oživenie v podobe Steva Carella to, bohužiaľ, úplne postráda iskru. Nicole Kidman je rozhodne rozkošná, Will Ferrell ako väčšinou (podľa mňa) otravný a trápny, čo by však ani tak nevadilo, kebyže Bewitched má, keďže sa jedná o komédiu, aj nejaké tie komické situácie či niečo schopné zaujať. Obviously, nemá. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nicole je fajn herečka, je mi sympatická a hrát prostě umí, je to třída :) padne jí snad každá role, ikdyž je možné, že některá míň a některá víc, ale žádná z jejich rolí není podprůměrná, zvládne všechno na jedničku, maximálně na dvojku...Hlavně díky jejímu výkonu si tenhle snímek zaslouží 3 hvězdičky, protože to ostatní bylo bezvýrazné a chtělo by to víc šťávy... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama