Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Život Adèle (2013) 

Jako kdyby se tu všechnu nudu snažili tvůrci filmu dohnat pro mě zbytečně natahovanými a doslovnými sexuálními scénami. Všechny ty dlooouhééé scény, pohledy… prokládané mlaskáním, chrčením a sténáním (v celém filmu, nejen během sexu) mi prostě vadilo. Realistické ano, ale tři hodiny sledovatelné pro mě dost obtížně.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Poprvé v životě jsem usnula v kině... to mluví za vše...

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Při každém dílu se skutečně BAVÍM!

plakát

Spring Breakers (2012) 

Velkej úlet. Na jednu stranu prázdné, na druhou stranu všeříkající. Spring break forever, bitches!

plakát

Pina (2011) 

Uff... Doufala jsem, že se dozvím víc o životě Piny. Moc výrazového tance, moc extatické, moc umělecké, moc... pro taneční fajnšmekry asi ano. Dvě hvězdy za neotřelost a několik moc pěkných tanečních scén.

plakát

Varieté (2010) 

V kategorii hudebních oddechovek dávám 4*. Děj je sice místy až otravně předvídatelný, Cher mě nezaujala, ale film má atmosféru, je koukatelný, Christina zpívá i tančí výborně a dokazuje, že zvládne i něco málo z herectví. Tleskám a těším se na její další filmový počin!

plakát

Třináctka (2003) 

Dala bych 3*, ale protože jsem se ve filmu nejednou zhlédla, musím dát 4. Ach jo.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Výborný herecký výkony, skvostná kamera, scény klasickej Tarantino :o) ale film roku to pro mě není...

plakát

Stalker (1979) 

Hodně jsem se rozhodovala, jestli dám dvě, nebo čtyři hvězdy... pro mě hodně rozporuplné - děj téměř žádný, vše rozvleklé, ponuré, lyrické... na druhou stranu vidím Stalkera jako hodně originální a svým způsobem "napínavý" kousek... pro mě to bylo trochu jako Záhada Blair Witch - pořád jsem čekala, co se bude dít, a to mě fakt děsilo... hodně zvláštní a člověk na takový typ filmu musí být zkrátka naladěn... a já byla.