Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Od úterka se na webu neobjevil nový díl Vylomenin, takže to chápu tak, že byl pořad buďto zrušen, nebo má letní přestávku. Tak či tak, jednu sezónu máme (zřejmě) za sebou, a tak si dovolím ohodnotit. Vylomeniny rozhodně nejsou nijak originálním počinem, inspirace u nejrůznějších zahraničních kolegů je naopak zřejmá a ani tvůrci se nesnaží tento fakt nijak zastírat. Přesto se jedná o veskrze příjemnou zábavu a za hodně dlouhou dobu vlastně jedinou, která mě týden co týden donutila zapínat (alespoň zprostředkovaně skrze archiv Primy) televizi. Poměrně brzy se však potvrdilo, že formát skryté kamery není uzpůsoben na nějaké dlouhodobé vysílání, jelikož se úkoly začaly nepříjemně brzy opakovat. Zahřívací zakomponování nejrůznějších slov do konverzace se v drobných obměnách objevuje prakticky každou epizodu a mně se pomalu ale jistě začíná zajídat. Chápu ale, že prostor restaurace je poměrně svazující a s novými nápady se nedá přicházet donekonečna. Když už je řeč o úkolech, docela by mě zajímalo, jestli s nimi moderátoři přicházejí za pochodu (tipuju, že ne), protože někteří soutěžící se musejí na výhru nadřít mnohem víc než jiní (naopak to platí taky). Samozřejmě ale také záleží na tom, s kým mají tu „smůlu“ do restaurace přijít – kamarádům se některé věci říkají přeci jen snáz než nové přítelkyni nebo manželce, se kterou jste dvacet let. Pokud se budou Vylomeniny od září opět vysílat, rád se na ně budu dívat. 70% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že hodnotím na základě jediného dílu, ale předpokládám, že ostatní budou podobné. Tento styl zábavy se z mého pohledu pohybuje na velmi tenkém ledě, protože nesnáším, když někdo dělá z nic netušících lidí trpící blbce a ještě se tomu směje (dávná Šprťouchlata byla toho typickým příkladem). V tomhle případě jsou ale naštěstí úkoly společensky únosné a víceméně nedehonestující. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co, šmudliku, co vykonáš za dvacku? Naser si za krk, podtrhni invalidce štokrle, obtiskni svůj řitní věnec do narozeninového dortu toho smutného pacholíčka od vedle....Dobrá, takto asi Dejdar nepřipepří, služba veřejná je holt služba veřejná a stížnosti od pobouřených kakolíků se na Radě nevyjímají dobře. A tady je první chyba. Čétéčko (vím že to sere Príma, kaňouři) prostě nenachází sílu ku kontroverzi, ať už se jeho zástupci modlí k BBC sebevíc. Máme tu další pořad, zapadající do estrádního průměru. Pro nás, degeneráty hrubšího zrnka slabota a trapná šeď, ovšem vrstvy, trsající na Edu a Šaška, se jistojistě pobaví. Chybou druhou bych si dovolil označit fakt, že evidentně není natočeno dostatečné množství materiálu, aby bylo v čem hledat perlu. Soudím dle toho, že některé ,,epizodky" jsou trapné jako má vkladní knížka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Na úvod moc a moc díky uživateli Pilda17 za doporučení !!! Já hodnotím komedie a tyto podobné komediální pořady opravdu přísně, ale tohle se opravdu vyvedlo. Trapné, střeštěné a mocně vtipné scény. Takhle dlouho jsem se už nezasmál. Vše je pojato celkem obyčejně, ale o tom to právě asi ta nenáročnost je. Líbí se mi, že i straší lidi jsou v pořadu skvělý viz postarší pán v prvním dílu. Už se těším na další díly. Hodnocení je u mě jasné, že 5*. Zatím je to předběžné, ale pochybuji, že se to nějak zhorší. Velká spokojenost a skvělý pořad. Dvojice uvádějících Dejdar a Měcháček jsou skvělí! Druhá epizoda na stejné úrovni jako první, možná o chlup lepší ! Tak viděn i třetí díl - přijde mi to furt stejně skvělé. Hlavně druhý a třetí pár !Jen tak dále. :-) Sakra čtvrtý díl dobrý, první pár byl nejlepší, hlavně ten chlap. :-) Druhý a třetí slabší. Ale pátý díl, to bylo něco, první dva páry nejlepší co tu kdy byly. :-) ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Předem posílam obrovský dík uživateli Pilda17 za doporučení. Nějak mi tenhle pořad uplně uniknul. Moderátorská dvojice Dejdar a Měcháček naprosto exceluje. Osobně můžu říct že si nedokážu představit sebe v situaci soutěžících nebo jejich partnerů. Líbí se mi ale jak se lidi se svými úkoly dokážou skvěle poprat. A výrazy jejich, nic netušících partnerů... to je prostě boží. Takhle skvělej komediálně-soutěžní pořad jsme potřebovali. Originální, chytlavý a mrtě zábavný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama