Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (506)

plakát

Kamufláž (1991) 

Prakticky totéž, co u Temného Anděla, jeden z těch lepších akčních filmů, které k nám začátkem 90.let přišli, nejdříve kino a poté vhs. Slušné herecké obsazení, izraelské památky, ale spíše politický film, který ne každého osloví...

plakát

Temný anděl (1990) 

Skvělý film, výborný dabing se skvělými hlášky typu: "Nějaký debil z vesmíru" nebo "Bílí mi můžou políbit prdel", jo začátek 90 let a jeden z nejlepších akčních filmů v tehdejších kinech a poté na vhs.

plakát

Švéd (1994) 

Patří k těm lepším filmům s Dolphem Lungrenem.

plakát

Zásilka (2013) 

Milé překvapení, po všech těch strašných filmech s hvězdami let minulých(Van Damme, Seagal a také Lungren) konečně solidní béčko, které stojí za to vidět. Jasně na filmy typu Univerzální voják či Nepostradatelní to nemá, ale přesto dost solidní zábava.

plakát

Femme Fatale (2002) 

Film stoupá a padá s Rebeccou Romijn, dvě žhavé sexuální scény z toho jedna lesbická a také kompletní odhalení svých vnad ve vodě, Antonia Banderase, jsem sotva zaregistroval, ale má tam slušnou roli, film určený spíše pro mužskou populaci.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

O dost slabší než první díl, ale Gibson jako záporák výborný, také ostatní herci skvělí, škoda, že Alba je zabita hned na začátku filmu. Více honiček a více krve. Bombastické je vražedné ženské bordel komando a jejich nádobíčko: umělá kulometní prsa nebo robertek střílející granáty.

plakát

Rudá Sonja (1985) 

V 80 letech se mi to docela líbilo, podobné filmy se k nám skoro nedostaly, takže jsem měl omezené srovnávání, dnes mi to připadá, jako totální blbost, začátek ještě slušný, ale poté velký sešup dolu. Schwarzenegger jako rádoby Conan ok, ale Nielsen jako Rudá Sonja fakt úlet, dánská modelka a manželka Slye není herecký typ. Možná by to dopadlo lépe, kdyby se Nielsen prohodila s Bergmanovou, ta už v Conanovi zahrála docela slušně. No a konec vyloženě zklamání, hrad brání pár vojáků, kde je Gedrenina armáda?

plakát

Playgirls (1995) odpad!

Vít Olmer dostal 5 mega a natočil za to tohle veledílko. Ano co všechno se v období začátkem devadesátých let natočilo. Není to za a/ani vtipné, ani za b/ erotické. Propadák, přes účast modelky Kornové a Olmerovy múzy Martiny Adamcové, která se tady na dlouhých dvacet let rozloučila s Českou republikou. V malé epizodní roličce Milan Bahúl později známý z Ordinace nebo Dobré čtvrti.

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Pěkné opravdu povedený seriál, s účasti Jany Preissové v roli stárnoucí učitelky, kterou fantasticky zahrála. Seriál určen spíš pro mladší generaci gymplařů, ale i starší generaci má co říci. Pokračování však už nemělo vzniknout, to už bylo o něčem jiném.

plakát

Playgirls II (1995) 

Musím říci, že lepší než jednička, ikdyž je to stále total kravina. Hlavně postava přitepleného Martina v podání Slávka Boury, pozdější velké moderátorské hvězdy TV Nova. Za vidění stojí vlastně jen scéna s opravdovou pornherečkou Dagmar Ďaskovou.