Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem dokoukal první díl, říkal jsem si že jsem nemohl být při rozumu když jsem si ho dobrovolně zapnul a teď týden po prvním dílu jsem jsi pustil druhý díl. Pokračování má jedno velké ALE a to že se mi líbil víc jak první díl. Je jasné, že i pokračování není žádná sláva, ale přesto mu dam jednu hvězdu. Za co? Tak třeba za vrátného a zároveň asi vyhazovač u kterého vždy když tasil zbraň s tím výrazem tak jsem se opravdu smál (Jan Skopeček).Dále za cizince který taktéž pobavil ty jeho kecy super (Josef Nedorost). A další za tanec, který předvedli "herečky" Sylva Tománková a Dagmar Ďásková. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Omlouvam se, ale ja mam zkratka pro tento film slabost, slusne polistopadove "C"ecko. Josef Nedorost jako Achmed Pribic nema chybu, stejne tak ulitla herecka-neherecka Martina Adamcova. Jirka Pomeje v kozenych gatkach a Slavek Boura (dva Neuroly a budete ho milovat), tot tezky kalibr, co k tomu dodat, snad jen ... "ty hajzle aaa, ty hajzle aaa ..." ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

„Ó, plejgéls…“ Podobně jako jednička je i Playgirls II naprosto zbytečný film bez smysluplného scénáře. Na Kuklovou se sice docela dá dívat a jako svědectví o polovině 90. let to nechtěně funguje, nános diletantismu je ale příliš silný. Co se týče Jiřího Pomeje, tenhle matador mizerné české kinematografie pro mě představuje tak trochu záhadu (netuším, kde se člověk s tímhle démonicky vychlastaným hlasem vůbec vzal). Účast radikálního porotce Slávka Boury v roli džigola je už jen pomyslnou třešní na dortu. (1 112.) ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se dokázal donutit k sledování i druhého dílu. I když, o sledování až tak nešlo. Nahlédl jsem jen občasně, film jsem měl jako zvukový podkres, viděl jsem asi třetinu filmu, ale to vůbec nevadí, něco lze sepsat i tak. Myslím, že je úplně jedno, který díl si vyberete, oba jsou stejná hrůza. Ale tento mohu doporučit jen v případě, pokud chcete vidět (ne)hrajícího Slávka Bouru či jednu nejmenovanou hvězdu dalšího Olmerova opusu z policejní stanice. Škoda, že ani po tomto fušování do erotiky nebylo Olmerově mysli zapovězené a pustil se po sedmi letech zase do díla. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha a pokus natočit divácky atraktivní formát v době, kdy po něm byl v Čechách hlad, navíc nekvaliním VHSkám docházel dech a v Čechách se nic podobného v tu dobu netočilo. Hrůza a trapnost, obcující Moravec do té doby známý spíše z rolí pohádkových králů, případně snídaňový moderátor Boura v roli gigola, to jsem nedokázal rozdýchat a tuhle dvoudílnou hrůzu okamžitě odstřelil do odpadních stok! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)
  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)

Reklama

Reklama