Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (506)

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Česká odpověď na americký Pearl Harbor aneb brilantní český válečný film.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Bohužel nejslabší počin dua otec a syn Svěrákových totální propadák v kinech, jako svého nejdražší český film Akumulátor. Přesto se ve filmu najdou i vtipné situace a tuším třetí? spojení Svěrák - Kolářová a několikáté Ramba - Kotek opět super. Takže zas tak hrozné to nebylo.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Nejsem zastáncem Česko - Slovenských koprodukci, ale tahle docela ušla, hlavně díky duu Kotek - Ramba(dříve Voříšková), těm to spolu neskutečně ladí. No Sokol a Hádek strašidelní a princezna nevýrazná. Aňa dobrá. Martin Huba perfektní. Určitě stojí za opakování.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Další tragická štědrovečerní pohádka, už jen to obsazení bylo strašidelné..nedokoukáno.

plakát

Škola za školou (1981) (seriál) 

Snad nejlepší role Petra Nárožného, učitel Kaloun a jeho hlášky, plus výchovné ukazovátko. Žáci Bezděka, Beránek, Pupečka, Tomeš, Jalovec, Sladká a Pakostová +nehodný školník Kožíšek, super zábava.První série černobílá šest dílů, druhá barevná měla dílů sedm, ta už nebyla tak dobrá, jako první, ikdyž jen Pakostová byla nahrazena Pačesovou. Ale pozorný divák zjistí, že Beránka, Pupečku hrají jiní herci a z krasavice Sladké se stala nakrátko obarvená žena. Vedle ní sedí mladá Vanda Hybnerová.

plakát

Policie Hvar (2024) (seriál) 

Příroda 5*, herecké výkony 3*, děj 2*. Vilma Cibulková 1*. Suma sumárum 2,5*. Štáfek výborný, Ferencová pěkná, ale naprosto strašidelný scénář a vrahové k smíchu.

plakát

Oshi samurai (1973) (seriál) 

3 série asi nejslabší, ale pořád nadprůměrná.

plakát

Shogun Assassin (1980) 

Tak nakonec došlo i na anglickou verzi Vlka samotáře, střihem prvních dvou filmů série.