Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tenhle seriál jsem zkoukla později, než jsem měla. Je to skvost. Geniální tragikomedie plná lidskosti z nelidského válečného prostředí. Skvělí herci, scénář a horda skvělého humoru. Rázem v mých top. // Viděno v originále, fanda českého dabingu nejsem, nezní dobře. Ukamenujte mě.

Firefly

Firefly (2002)

Pokud se na prvních 11 dílů podívám v kuse a pak celá unavená odpadnu v půl osmé ráno a ve snách se nemohu dočkat těch dalších tří, tak už to něco znamená. Pilotní díl jsem ze začátku musela přetrpět, ale nakonec, jak je vidno, jsem se od seriálu nemohla odtrhnout. Vážně je škoda, že se natočilo pouhých 14 dílů a nebylo vysvětleno všechno tak, jak by se patřilo (Sheperd, River, Inara-Mal). Bylo mi to tak líto, že ještě v ten samý den, co jsem dokoukala Firefly jsem si pustila film Serenity a doufala alespoň ve vysvětlení některých věcí. Vyplatilo se, až se Serenity považuji Firefly za ukončený seriál. Za samotný seriál 70%. Firefly+Serenity 90% Ještě bych vyzdvihla šarmantního Filliona jako kapitána, bez kterého by celý seriál postrádal svůj charakter, který se mi tak líbil.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Málokterý seriál mi dal tolik, jako Naruto. Soundtrack ve mně pokaždé vyvolává ty silné momenty u kterých jsem nemálo brečela. Nestydím se za to. Arigatou Kishimoto! Arigatou Takanashi!^^