Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Boj o moc (2018) (seriál) 

What a bunch of motherfuckers!!!! Love it!!! Je to něco mezi The Office s Ricky Gervais a hororem....dívám se znovu na první sérii a je to neskutečně dobrý! GREG!!

plakát

Manhunt (2017) (seriál) 

Top!!!

plakát

San Andreas (2015) odpad!

Normálně jsem si chvílema myslela, že je to parodie typu Žhavé výstřely, protože něco TAK STRAŠNĚ ŠPATNÝHO už jsem dlouho neviděla, ale strašně jsme se nasmáli - "baby hyppo is alive"

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Ježiš to bylo super! :) Mohla jsem to vidět už před pěti lety, ale nějak mne Kuky minul. Moc se mi líbil Ondřej Svěrák. Byl opravdu přirozený, ve srovnání s tím co se u nás točí v poslední době, byl tohle fakt balzám na duši!

plakát

Místa (2014) 

jediný co stojí za to je koncert Nauzea Orchestra...Vladimír Polívka je tragickej, a hlavní gangsta směšnej

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Po Warriorovi říkal Tom Hardy, že by rád natočil romantickou komedii, a že se ničemu nebrání... bránit se měl! Tak jak mi nevadí Chris Pine jako Kirk, tak mně tady neskutečně vytáčel a Reese je na pěst, takže jak říká motto agenta FDR " jsme naše omyly" a už je tedy neopakujme....Tuckova manželka ( on- off aférka Harveyho ze Suits ) je stejně o dost větší kočka :)

plakát

Slova (2012) 

Očekávala jsem plytkou romantickou komedii a byla jsem příjemně překvapená. Zapomněla jsem jak moc dobrej je Jeremy Irons, věřila jsem mu každý SLOVO. Cooper i Saldana se herecky taky dost posouvají s každým filmem

plakát

Warrior (2011) 

OMG to byla jízda! Tom Hardy = ULTRA Zuřící býk.....dvě shlédnutí za posledních 24 hodin a strašně moc bych chtěla vědět co bylo dál....je to neuvěřitelnej příběh, kterej postavil v mých očích Toma Hardyho na první místo v žebříčku. Závěrečnej song od THE NATIONAL mě dostal do slzavýho údolí. Jak příznačné - Kapitán Achab z Moby Dicka, jehož dokola poslouchá Nick Nolte = nejtvrdohlavější postava anglicky psané literatury....DOKONALÉ.

plakát

Hon (2012) 

Ta bezmoc byla hrozná....no a ten konec?!? Mads Mikkels je geniálni!

plakát

Králova řeč (2010) 

Nádhera. Viděla jsem čtyřikrát a brečím jak želva pokaždé!