Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 315)

plakát

Ricky Gervais: Armageddon (2023) (pořad) 

I když je to hůř hodnocený než předchozí vystoupení, neni to horší, je to zase bomba!

plakát

25 let neviny (2020) 

Silnej příběh o "vině" nevinnýho člověka, co uvízl v soukolí spravedlnosti...

plakát

Joker (2019) 

Bombička! To jak nechápu oblíbenost, resp. nebaví mou maličkost, armáda Temných rytířů, tak tohle je fakt mazec psycho-podívaná! Joaquin je boží magor!

plakát

Louis C.K.: 2017 (2017) (pořad) 

Penebože, to je mamrd :D Tenhle člověk mě zaručeně vždycky pobaví.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Tak tohle je taková malá bombička! Absurdní zvraty, nádherné balancování na pomezí komedie a drsného dramatu.. fakt zábava. Skvělé herecké výkony, dějově propracované, ..i když.. jak říkám, propracované k absurdnosti, která tady tomu parádně sluší. Komické i smutné, ale i k popřemýšlení.. Líbilo se mi to moc!

plakát

Nick Cave: One More Time with Feeling (2016) 

Síla... Při vědomí, že toto vše vznikalo krátce po tragické smrti Caveova 15ti-letého syna, je to hodně silná káva. Nakonec se k tématu vyjadřují i samotní rodiče. Nevim, těžko psát cokoliv.. Jsem jen rád, že dál tvoří muziku.

plakát

Ice Guardians (2016) 

Jedna z mých vášní, hokej a hokejový bitky, který k hokeji patří, vždycky patřily a vždycky budou. Doufám. Bohužel, klasický bitkaři tak nějak mizí, to je smutný. Vzhledem k tomu, že hokej je kontaktní sport a zároveň nejtvrdší a taky nejnebezpečnější z kolektivních sportů, násilí tam bude vždy. Neni to prvoplánový, jednoduše to naprosto logicky vychází ze základů a pojetí tohohle sportu. Pořád bude docházet ke srážkám, k faulům, k provokacím, pořád bude docházet ke zraněním a pomstám. Patří to k tomu, je to chlapská hra. (Na rozdíl od fotbalu, myšleno naší klasický kopaný, nebo socceru, kterej je ve svym pojetí ze 40% ženská záležitost, z těch dalších 40% homosexuální a z těch zbylejch 20% pak modelingová.) Hokej je bitva, je to boj. Teče tam krev a bolí to. Každej zápas bolí. Ale prostě to k tomu patří, takže se na to moc nehledí. A prostě... už vlastně nostalgicky... chybí mi tam hráči jako byli McSorley, Grimson, Probert, Tie Domi, Twist, Laraque, Boogaard a další... Skvělej dokument!

plakát

Kosmos - časoprostorová odysea (2014) (seriál) 

Takový Saganův remake, tedy ...takový nějaký remake Saganova Kosmu, jestli se to tak dá říci. Pár nových poznatků, lepší grafické zpracování, a stále hodně kvalitní, co se týče vysvětlení nebo popsání určitých konkrétních vesmírných i pozemských procesů... záležitostí...názorů, informací, událostí... tedy toho, jak to či ono funguje nebo by mohlo fungovat. Spousta se toho neví a spousta toho jsou jen domněnky, ale to nevadí, snahu a zápal pro vesmír, pro to, zkrátka vědět víc a víc, velmi, velmi oceňuji ;-)

plakát

Svět podle Putina (2017) (seriál) 

Povídají si jako kámoši... No a co???!!! Rusko není SSSR, a vracet se do minulosti pořád a dokola je tak trochu nemoc. Zvláště, když to s přítomností nemá moc spojitostí. Protiruská propaganda je všudypřítomná a já to vnímám tak, že jakýkoliv prostor, který je dán Putinovi, al-Asadovi a dalším "moc moc zlým a nedemokratickým diktátorům" je něco, čeho je si třeba vážit ;-) Ale někteří to samozřejmě nikdy nepoberou. Nemyslim, že se díky tomu stane člověk moudřejší, ale lépe si může poskládat tu mocensko-politickou skládanku... Jednoznačně největší světové zlo sídlí za Atlantikem. Bohužel...to zlo se nějak za posledních x desítek let "tak trochu" rozlézá po celé planetě. A to je samozřejmě největší problém dnešního světa.