Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (27)

plakát

Let's Dance 3D (2010) 

Tak jsem si zase jednou dopřál popkulturní zážitek... Něco, tak prázdnýho a bezduchýho jsem už dlouho neviděl. Všem těm naivním dětem bych povinně pouštěl All That Jazz, aby viděli, co je to choreografie a co znamená žít tancem.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Stephen Sommers se prostě vykašlal na jakoukoli logiku a fyzikální zákony, a natočil ultimátní akční palbu pro nadržený puberťáky. Akce střídá akci, hláška hlášku, holky jsou hot, a celý je to strašně cool. Nic proti, kdyby mi bylo čtrnáct, sežeru to i s navijákem. :)

plakát

Blueberry (2004) 

Vynikající non-Hollywood komiksovka silně ovlivněná halucinogením tripem Jana Kounena, kterou zřejmě většina diváků vůbec nepobere. Nicméně, hrstka lidí bude od obrazovek odcházet s pocitem silného uspokojení filmového libida. 90%

plakát

Shortbus (2006) 

Strašná pecka! A komu se to nelíbí, ať si víte co... :-)

plakát

Sejmi je všechny (2007) odpad!

Čekal jsem opravdu ledacos, ale že zažiju osmdesat tři minut neředěnýho pekla, to jsem fakt nečekal!

plakát

Intimní tajemství (2007) odpad!

Během projekce se můžete setkat s těmito nežádoucími účinky: žaludeční nevolností, pocitem na zvracení, zvracením a bolestmi břicha. Rovněž se mohou dostavit bolesti hlavy, závratě, svalová slabost nebo vypadávání vlasů. V těchto případech projekci ukončete a neodkladně vyhledejte svého lékaře.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Jaco van Dormael stojí na rozcestí, dívá se do budoucnosti a přemýšlí, kým by mohl být. Mohl by být třeba Darren Aronofsky, Michel Gondry, Jonathan Mackye Gruber, Tarsem Singh, Sean Ellis, Marc Caro nebo někdo další z dlouhé řady lidí, kteří ho očividně inspirují. Dokud ale nenastane imploze vesmíru, tak bude pořád jen Pan Nikdo. Nejlépe by udělal, kdyby přestal čekat na budoucnost a byl prostě sám sebou.

plakát

Vyšší princip (1960) 

Velmi silné, velmi smutné a oduševnělé. Pro slzy v očích jen těžko hledám další slova...