Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Je to jen blbý film o tančení, který jsem v podstatě náhodou viděl v kině. Jenže kvůli němu jsem viděl zpětně taky 1. a 2. díl a později i 4. film. I když je to "jen blbý film o tančení" , tak z celé série "blbých filmů o tančení" ční vysoko nad ty ostatní. Rozhodně je to guilty pleasure kategorie, ale viděl jsem to už několikkrát (narozdíl od nudného zbytku série, který jsem prozíval) a rád se k tomu opakovaně vracím, protože je to sice jednoduché a hloupé, ale žánrově a technicky perfektně zvládnuté. PS: Hodně na tom dělá, že je určité míry hudba a tanec nejen prostředkem, ale samotným "hrdinou" filmu (díky Lukově dokumentování, či Moosově "one move can change the world"). ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Ty vole ono to jde ! Někdo natočil film o tančení, který je opravdu o tančení. Dá se říct, že je to takový Raid v tanečním žánru. Akorát, když postavíme Raid a třetí Step Up vedle sebe, co se kvality scénáře a hereckých výkonů týče, tak Raid by dostal Oscara. Tím chci říct, že trademark celé Step Up série, v podobě naprosto hloupého scénáře (kdy se vám při replikách kroutí a lámou všechny kosti v těle ... jelikož jsou OPRAVDU STRAŠNĚ hloupé), se bohužel nevyhnul ani třetímu dílu. Jo a taky bych měl výtku k herečce, co hraje "hlavní kost" ... tu holku totiž vytáhli z billboardu na roční dovolenou v Mauthausenu ... kost a kůže, bleh ! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Streetdance prevažuje nad klasickými prvkami, vzťah ústredného páru je dosť neobrúsený a musí sa riešiť v záverečnej tretine a scenár vôbec nie je silnou stránkou. Kombinuje viaceré moderné prvky, chce sa páčiť dnešnej mládeži a byť strašne cool. Preč je väčšia uhladenosť či rozdiely medzi vrstvami hrdinov z jednotky. Tu sú všetci na jednej lodi, pardon, ulici a chcú tancovať o život a popritom sa zamilovať. Stačí to na 107 minút deja? Nestačí, najmä keď sú paralely s dvojkou dosť silné. Ale silná devíza je inde. 78% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jakmile u filmu Lets Dance zapomenete na všechny nedokonalosti jako ne až tak úžasný příběh a tu tunu "klišé" před vámi a budete vnímat pouze hudbu a taneční kreace, tak nemůžete být zklamáni. Já sám se divím jak pozitivně na mě film působí. Po skončení se mi chtělo zpívat a tančit a to nejsem nijak pohybově nadán a všem postavám ve filmu hluboce závidím jejich um. Hodinka a půl uběhla jako voda a já se náležitě bavil pří všech tanečních battlech nebo tréninkách a že jich tu není málo. Pro mě možná nejlepší film série, příjemné překvapení pro oddychovou chvilku a naprosto dokonalá možnost, potěšit vaši přítelkyni, pokud to není zabšklá inťoška. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kritiku tentokráte nechám na povolanějších osobách... jinak bych se totiž musel rozepsat o tom, jaký to má absolutně debilní "příběh", že je tam hromada kliše, trapné dialogy atd. A to já nechci. Na 3Dčko jsem šel s vychladlou šedou kůrou mozkovou a aktivovaným článkem testosteronu. Užil jsem si to nepředstavitelně! Každé taneční vystoupení v sobě má tolik kouzla, jako ani všechny díly Harryho Pottera dohromady. Choreografie prostě šlape, hudba perfektně sedí, a při finálovém klání je téměř nemožné udržet se v klidu v sedačce a nezačít battleovat přímo před plátnem. Jak říkám, shazování dneska vynechám, tohle byla jednoduše pecka! Divného týpka, co po shlédnutí se sluchátky na uších skoro roztančil tramvajový ostrůvek, Smíchov nezapomene ještě hodně dlouho... ;-). ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)
  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama