Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (5)

plakát

Indián (2022) 

No tak tedy hodně zajímavé. První minuty vypadaly, že to vypnu, altermativní crazy prvky nemiluji. Tvůrcům se ale zvláštním způsobem podařilo udržet i tento neotřelý styl v mantinelech a pár hlubších myšlenek spolu s kontrastem dvou kultur mě docela zaujalo. Směle tři hvězdy a přes prvotní vyděšení to ztracený večer nebyl.

plakát

Děda (2016) odpad!

Jednoduše katastrofa. Snad docela dobrý nápad na dokument úplně zabitý snahou o vtip a poučení za každou cenu. A až budete tohle ukazovat svým dětem jako alternativu světa bez mobilů a tabletů, tak si raději ověřte, že nemají číslo na sociálku, protože jinak to hrozí docela slušným prů*erem. :-) Celou tragedii dotváří katastrofální zvuk celého filmu.

plakát

Přání k mání (2017) 

NECHŤ UŽ TO SKONČÍ. Přesně to mi běželo hlavou minimálně od poloviny filmu. Nutno říct, že hlavní myšlenka a idea příběhu nebyla vůbec špatná, ale to zpracování- tragedie. Vlastně nejsem ani tak proti modernímu pojetí a dokonce ani proti vtipným absurditám, pokud se užívají s citem. Tohle ale bylo tak neskutečně blbé jakoby se 105 minut procházel slon v porcelánu. Po dlouhém zvažování jedna hvězda za ten romantický konec .-)

plakát

Špindl (2017) odpad!

Totální prázdno.......

plakát

Život je život (2015) 

Tak to je mazec. To je tak blbé, až tomu musím dát jednu hvězdu. Absurdní parodie se ztvárněním zmatku krize středního věku ztracených existencí, kterých vlastně všude okolo nás nemusí být zas až tak málo. Alespoň vím, na co si. dát pozor, aby ze mě jednou nebyl James Vetchý 007. No nic, jdu si na bar pro suché Martini s ledem ;-)