Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomocná síla a syn majitele hotelu, to nebude to samý, viď?" Sexuální orgie mám již nějaký ten pátek zakázané vyhledávat, tak jsem se celkem těšil, až to rozjede sesterské trio s partou muzikantů ve Špindlu. Přiznám se, že jsem to trošku neodhadl. Trio ve složení Nosatá, Potetovaná a Sluníčková to prostě neumělo pořádně rozbalit a kluci z kapely spíš dělali kraviny, takže jediný, kdo se k tomu postavil čelem, byl rychle se mydlící otužilec Ctirad. Je samozřejmě poněkud děsivé označit za nejlepší postavu filmu takovouto scvrklou kreaturu, ale nic lepšího jsem v tomto snímku nenašel. Možná ta kurýrka s alkoholem ještě stála za zmínku. A přestože jsem zklamaný, tak nějakou tu hvězdu dám, protože jsem se několikrát zasmál, i když to patrně byly jen poměrně náhodné trefy do mé nálady. A pokud někdy vyrazím do Špindlu, tak rozhodně zvolím jinou depandance. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další otravná, levná a hloupá Česká sračka úplně o ničem. Nechápu, že Cieslar dokázal natočit výtečnou Colette a zbytek jeho filmu tvoří debilní komedie, bez náznaku vtipu, děje nebo celkově nějakého příběhu. Naštěstí není Špindl nijak zvlášť otravný, nebo trapný, sem tam se najde trochu slušný vtip není to tak debilní jako třeba Špunti na vodě, nebo Život je život. Ale pamatujete kdy České komedie a kór ty z hor měly dobré pointy, příběhy a výpravu? Dneska se to už prostě neumí, nechápu jak jim tyhle nijaké scénáře dokáže dokola a dokola někdo financovat a ještě distribuovat do kin. Velký plus je nádherná, ale nádherná Kateřina Klausová, jinak dost bída.40%. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Pokus o zimní komedii ve stylu Snowboarďádů s ženskými hrdinkami. Snaha tu byla, ale zas tak úplně se to nepodařilo. Působilo to spíš jako vykrádačka, od Snowboarďáků po Román pro ženy. Trio hlavních představitelek je fajn, ale film trpí nedostatkem humoru, úsměvných scén je tu opravdu poskromnu a zavání spíš trapným tichem než smíchem. Docela škoda. 55% (viděl jsem: 1x) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě zrůdný klisny a jedna uchazející blond jedou dělat totálně trapný sračky na hory. Hlavní aktérka mluví skrz skříplý pysky držka jak křeč, druhá transvestita. Scény logický jak mandžestráky. Cotojování bylo hodně, ale tohle je vrchol. Mihnul se tam Ecler, Gustav Husák, honící dědek, predátor v kuchyni, mistr býn, umělej strom z hornbachu, Vašut, Kejt, Kohák s přehozem a spousta trapnejch dialogů sepsanejch během jednoho dvacetiminutovýho pokládání kabelu. Těšim se na dvojku. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Česká oddychovka, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. nenachádza sa tu hodnotný príbeh, humor je bode mrazu a herecké obsadenie je dosť nesympatické na to aby som to ledva dopozeral do konca. Polívkova dcéra sa na neho tak podobá až je to neuveriteľné. Akurát keď má žena alkoholické vystupovanie nie je to zas taká sranda ako v prípade jejho tatka. Film nič človeku nedá a nechápem základ vzniku jeho existencie o to viac ma v dnešných dňoch prekvapilo zistenie že je dostupné pokračovanie. 31% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama