Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Minions & More 1 (2022) 

Perfektní skeče, které pobaví i dospělého.

plakát

Mimoni (2015) 

Přibližně 90 shlédnutí s dvouletým synem a film se naučíte buď milovat, nebo nenávidět. Díky neustálé rekapitulaci mám vychytané všechny easter eggy a odkazy na jiné filmy, umělce a naučil jsem se docenit každý detail. Film má naprosto fenomenální soundtrack, atmosféru šedesátek v U.S. krásně vystihuje, jedná se spíš o sled grotesek, než o jednolitý kvalitní příběh. Za plot holes okolo Scarlet Overkill jednu hvězdu dolů, ale jinak příjemné pokoukání a poposlouchání.

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) 

Ano a ještě jednou ano. Tuhle bandu šílenců miluju. Jasně mají široké rozpětí a tak je každý fór pro jinou cílovku, a jasně, formát je to spíš na net, ale kolik nápadů dokázi dát dohromady! Řehtám se od začátku do konce!

plakát

DOTA: Dračí krev (2021) (seriál) 

Jako dlouholetý milovník DotA, kterou hraji ještě od dob Warcraftu 3, nemohl jsem si nechat ujít toto dílko. A potěšilo mě. Dozvíte se backstory, jak Davion k Dragon Blood přišel a kdo že je ta Selemene, kterou Mirana a Luna tak uctívají. Krve je tu mnoho a k sexu není nikdy daleko, všichni hrdinové mají hrdinskou vitalitu (takže je nezdolá ani stometrový pád, ani důkladne prošpikování za všech stran), ale pro to tenhle seriál nevznikl. Chcete tu slyšet: For ttha Selemene, for the moonlight! Chcete vidět ultimky v akci a chcete aby to všechno zapadlo. A zapadá to. P.S. Mirany němá nosička je nejlepší charakter, snad bude mít v pokračování více prostoru.

plakát

Branky, body, kokoti (2018) (pořad) 

Je to feministické, je to vtipné a má to nadhled. Jasně, je to jednostranná ukázka pohledu feministek, ale také je to do čtyř minut zhuštěná velká porce gagů a dobře vypointovaných kousanců do maskulinity. To mě jako chlapa dokáže nakrknout, ale když se na to kouknu s odstupem, tak na tom vždycky něco je. Postupem času jsem musel zvednout hodnocení ze čtyř hvězd na pět, protože kvalitu neztrácí, ale naopak vybrušuje k dokonalosti.

plakát

Darwinovy ceny (2013) (pořad) 

Richard Cacák je bůh. Ostrovtipem srší a mě baví náramně, ať si kdo chce, co chce říká, Cacák je to co dělá tenhle pořad tím, čím je.

plakát

Harlequin 1 - Záměna (1994) (TV film) 

Potěší, neurazí, je předpokládatelný děj, prostě typická harlequinová romantika. Sympatická hlavní hrdinka. Je to archetypické a přitom ne přeslazené, tedy ne více, než obvykle takové filmy bývají. Až teda na ten závěr. Tam se absolutnímu klišé nevyhnete :)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Plánoval jsem dát tomuhle filmu jen tři hvězdičky, protože originální Volavce skutečně Skrytá identita ukradne nápad a napětí, ale všechno udělá o trochu hůř. Nakonec jsem ale vyměknul a kvůli hezkému výkonu Leonarda jsem hvězdu přidal.

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Potom, co jsem se zmlsal vlastně žánrově blízkým Parasyte, nemohu dát víc než ***. Je to přepálený v každém aspektu, postavy jsou ploché a tak brzo začnou lézt na nervy. Ještě, že to je alespoň v některých aspektech "plnokrevná" podívaná.

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Fotbal není mou láskou a vlastně ani dobrou kamarádkou. Beru to jako něco, čím se lidi baví, když si chtějí protáhnout nohy. Ovšem po shlédnutí prvních pěti dílů... mě v nejbližší době uvidíte na stadionu Vyšehradu, jak řvu: "Laviiiiiii do tohooo!"