Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (252)

plakát

Polojasno (2009) 

Krásný krátký filmeček - ten neúnavný čáp a snaživý mráček ;)

plakát

Teeth (2007) 

Jej, i když pominu své budoucí povolání, tak tohle je zkrátka krásný snímeček ;) Aneb jak dopadne člověk, když se směje cizímu neštěstí... a pomine prvotní varování... pak to chce napravit, ale... =)

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Hodně náročný snímek, velmi velmi kvalitní - rychle vás vtáhne do děje, zaujme, zarazí, zaskočí... posléze, když si uvědomíte, že je to natočené dle reality ne dvakrát vzdálené, když si uvědomíte, že se to stále děje... wau... chvilkami jsem neměla slov a jsem ráda, že jsem Krvavý diamant viděla... I přes všechnu hrůzu... Více takových snímků a více lidí, které by to oslovilo a hlavně lidí, kteří by s tím mohli něco účinně udělat... (jeden z mých oblíbených soundtracků - James Newton Howard, hlavně písně Crossing The Bridge, Thought Id Never Call?, London)

plakát

Popelky (2010) (TV film) 

Na nedělní odpoledne ano, na opakované shlédnutí netřeba... ale celkem se pobavíte :)

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Příjemný snímek sice se smutnějším tématem, ale i se dosti pobavíte ;) Kombinace herců, kterou bych nečekala...

plakát

Gympl (2007) 

Dobrý snímek... slušně natočený a dosti mě překvapil, jelikož jsem ho ani nechtěla vidět, ale když o něm pár lidí řeklo, že by to i za to stálo... Dodávám - stojí, jelikož to není jen snůška blábolů, leč mnohdy asi holá realita... bohužel...

plakát

Pochyby (2008) 

Silný film... nejen o pochybách, nýbrž i o nesnášenlivosti, lásce mezi lidmi, nucených myšlenkách, manipulaci... Ale ten konec jsem nečekala, poslední slova ředitelky (Meryl Streep)... přece jen to dobře svým způsobem uzavřely...

plakát

Přestupný rok (2010) 

Wau!!! Tak tohle byla tak příjemná komedie - humor, vtip, konzervatismus, irské poznámky, krajina, puntičkářství, zvířečnost, přátelství, láska... "Chceš si se mnou nedělat plány?" To je tak krásná věta... a odpověď byla ještě krásnější... =) Velmi milý film plný plánů a překvapení.

plakát

Roboti (2005) 

Jsem na mírných rozpacích z ostatních komentářů, ale zase se není čemu moc divit... Mě každopádně tento animák docela potěšil, byly tam myšlenky (některé i hezky hluboké), byl tam humor, byla tam konfrontace světů, ne úplně jasný průběh... Hezký snímek ;) (soundtrack John Powell)