Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (171)

plakát

Remo Williams: Dobrodružství začínají (1985) 

Seděl jsem jako přikovanej, abych si dnes mohl připomenout tuhle VHS klasiku, kterou jsem naposledy viděl asi před 15 lety na videopřehrávači u prarodičů a mohl si tak připomenout spoustu skvělých nezapomenutelných adrenalinových scén ve stylu amerického ninjy! Zejména pak závěrečná scéna s mistrem Chiunem se vryje do paměti!:-)

plakát

Projekt X (2012) 

Největší středoškolská párty všech dob a se vším všudy! A kdo s tím nesouhlasí, tomu skrček napálí do koulí!!!:-D

plakát

Mezi vlky (2011) 

Čekal jsem parádní efekt pádu letadla, ale na to už asi nevystačil rozpočet, stejně jako na useknutý závěr! Opět se totiž vše soustředilo na vlčí digi smečku (které se ve tmě postupně rozsvicovali oči jako led svítilny, vyli a schromažďovali se na povel) a když jsem uviděl vlka zblízka, chtěl jsem si ušetřit tuhle umělotinu už zpočátku, ale sázel jsem na Neesona, který se přeci jenom snažil o nějakou tu histerii a budování atmosféry! všem raději vřele doporučuji Aljašku s pravými zvířátky.-) http://www.csfd.cz/film/13337-na-ostri-noze/

plakát

Létající oko (1983) 

Pořádná dávka adrenalinu, jak ve vzduchu, tak na zemi. Jestli jsem žral Supermana, tak Modrý hrom dvojnásob! I v dnešní době rychlých a zběsilých efektů, neztrácí nic na své dynamičnosti! Ostatně jako spousta filmů ze století minulého!

plakát

Špína z ulice (1987) 

Přeci jenom tu čtvrtou hvězdu dám (a zvyšuji tak hodnocení na 58 %), protože tolik nechutností a zvrhlostí v jednom filmu, navíc každá s originálním motivem a vizuálními efekty, kdy se tělo rozpadlo několika způsoby (u tlouštíka dokonce explodovalo), tak to se vidí málokdy! Zřejmě největší ČUŇÁRNA, jakou jsem kdy viděl a u které jsem se i zasmál! Zajímalo by mě složení oné modré tekutiny, která byla ke koupi za pouhý dolar:-)

plakát

Warrior (2011) 

Když Tommy nastupoval do ringu a místo doprovodné písně mu hlasitě zpíval zástup přihlížejících a fandících mariňáků, už to muselo být pro něj poctou a velkým vítězstvím! Nejlepší sportovní drama od dob ROCKYHO BALBOY!!!

plakát

Návštevníci (1988) 

Špičkově budovaná tísnivá atmosféra, taková jakou ji známe i z domu v Georgetownu, kde se nám postupně odhaluje, co je příčinou onoho zla! Zkazil mi to až příjezd šíleného okultisty a závěr mohl být také vydařenější...

plakát

Kripozoidi (1987) 

Jedna hvězdička za megazábavnou MEGAKRYSU a vetřelčí BATOLE by si zasloužilo druhou, ale to už by bylo nadstandardní hodnocení:-D i když to už je vlastně těch 34 %

plakát

Dcera temnot (1990) (TV film) 

Gordon má zajímavý tvůrčí styl, neřídí se natolik známými pravidly (proč upír potřebuje tesáky k tomu, aby mohl získat krev, když mu postačí i trochu vylepšený jazyk Ve filmu se podíváme do Rumunska, kam přijíždí mladá dáma pátrat po svém otci, který se jí zjevuje v poněkud hrůzostrašných snech. Až medailon, který nosí na krku, jako dar po své matce ji přivede na stopu onoho tajemství a my se tak krátce podíváme i do hradu v Transylvánii. Dovolím si tak nesouhlasit, že tu není budována atmosféra a i když se jedná spíše o průměrnou záležitost, doporučuji i ostatním krvežíznivcům.-)

plakát

Hello Mary Lou: Prom Night II (1987) 

Směs hororů: Noční můra v Elm Street (velmi vydařené efekty, dokonce i efekt v posteli), hororu v Amityville (kdy nám ožívají části nábytku), Carrie (zápal hněvu) a Vymítače ďábla (posedlost, vymítání, help me, otáčení hlavou ale pouze jen o 180 stupňů:-) Vynikající podívaná, kterou já osobně nemůžu označit za béčko! Zkloubit tohle vše dohromady, je dílo hodné mistra!