Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Hezounci (2009) 

Jediné možné slovo, co mě napadá je 'Fuj', asi jsem z jiné planety, ale tohle fakt ne. Překvapením pro mě bylo, že to neměla být parodie, to jsem před ani po shlédnutí netušila. Francouzi točí odlišně, ale tohle je extrémní a odstrašující případ toho, když se něco - někde - někomu totálně pokazí.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Ani mi nedovolili si vydechnout a skončil. Zdálo se mi to, nebo byl opravdu tak velice krátký? Cameron Diaz velice mile překvapila mimo jiné.

plakát

Je nám osmnáct (2008) 

Podívaná! Takhle si představuju seriál pro náctileté/ mou kategorii. Je to milé, zábavné, nenucené, opravdové a uvěřitelné. Croissant se peče, francoužština plyne .. oddechovka.

plakát

Paříž (2008) 

Pohádka o třech chodech. Pro mě ta paní Paříž, jež jsem dlouho hledala zachycenou. Že ji jde zachytit i bez Edith a šansonů víme už i my. Bravo pokroku. Romain Duris alias Pierre byl mužný jako nikdy, od těch dob 'Erasmu' a 'L'auberge espagnol' je z něj vážně chlap. Zbožňuju otevřené konce .. fin (ou pas)

plakát

První den zbytku tvýho života (2008) 

Na nové straně deníku nové kapitoly. Obracejíc listy, na paměti nové začátky. To už ale prozrazuje mnoho. Jedinečný film, který poukazuje na celek. Nebabráte se v životě jednoho nešťastníka. Patříte do celé takové rodiny. Povede-li se vám asimilovat .. Od začátku do konce nádherné všední ač neobyčejné obrazy ze života, takového jaký opravdu je. Bratři dabující western, kytarista Raph, .. Najít si ve filmu něco, co vás očipuje je umění. Rémi Bezançon je pan umělec, alespoň pro tentokrát.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Musím uznat, že dívat se na kostýmy mě baví daleko více než sledovat příběh filmu. V porovnání se seriálem, který taky staví na barevných modelech, ve filmu byl příběh pouhým módním doplňkem, a trošku ohraným. A i když šaty(obzvlášť svatební), kabelky a botičky byly jako vždy úchvatné, maximum co nabízím jsou 3*

plakát

Temný rytíř (2008) 

Můj barbarský názor zní > Kdykoli Joker odešel, byla nuda. Navíc jsem se téměř nevydržela dívat na tu herečku, proboha! Byla jsem z toho rozčarovaná, ale ne moc hezky.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Já prostě pana Bohdana Slámu nemusím. Už od dob Štěstí, kdy mě zlákal do Bio.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

..očekávání, že jedna z hlavních hereček, Barcelona, bude do neomrzení před kamerou se nestalo. Zklamání. Film není jen o lidech, ale I atmosféře, kterou já jsem vcelku nepostřehla.