Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (102)

plakát

Chudáčci (2023) 

Le théâtre du bizarre. Ústřice, Lisabon, sex, mrtvoly, Emma Stone full frontal. Vezměte Kafku, Shelley, Lynche, Zemana, Andersona, Burtona, pořádně protřepejte, a vypadnou vám samá ubohá stvoření.I have taken five milligrams of heroin through the toes for pain, amphetamines for energy, and cocaine... because I am partial to cocaine.

plakát

Rodinný přítel (2006) 

Ono to asi neni uplne spatny ale dneska jsem po vcerejsich pivech nemel vubec chut na umeni. Tak jsem se alespon u toho dobre vychrapal

plakát

Seveřané (1992) 

Tohle dokoukat bylo narocne. Jeste, ze jsem si u toho mohl schrupnout.

plakát

Victoria (2015) 

Dobře se u toho spalo. Když jsem se probudil a ta kokotina pořád hrála tak už jsem to ale vypl.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Ja su spokojeny. Obrazky se bybaly, hralo to, cervi lezli jak zjednani a ten zly na konci zemrel jako zvire. V pondeli deme zase, pojd s nama.

plakát

Hotel Continental (2023) (seriál) 

Za mne dost dobra noirovka. John Wick me vubec nechytl ale tohle byla parada.

plakát

Amsterdam (2022) 

Tolik slavnych jmen a takova kokotina.

plakát

Daisy Jones & the Six (2023) (seriál) 

Na serial jsem se tesil protoze mam rad dobovky s hezkou vypravou. Nicmene obrovske zklamani a nuda. Pribeh jalovy a postavy nezajimave. Dva dily a dost..

plakát

Věční hrdinové: Indiana Jones a Harrison Ford (2023) 

Harrison sem, Harrison tam...bylo tam az moc mazani medu kolem huby jaky je to borec. Coz on de facto je :) Ale tak nejak mi chybela dramaticka vlozka v dokumentu. Bylo to az moc preslazene. Nic moc noveho se clovek nedozvedel. Par novych backstage zaberu bylo peknych. Ale stejne jsem to nejak pred koncem vypl. Dobre se u toho vychrapuje patecni sobotni kocovina.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Knihu jsem cetl kdysi davno a byla hodne zajimava. Toto serialove pojeti se ale tahne jak varena nudle pres celou kuchyn. Je tam spousta zajimavych postav , bohuzel nudne plkani nezajimavych postav to prebiji a dej se pomalu vlece buhvi kam. Napoprve jsem vydrzel jeden dil a serial opustil. Po par letech jsem se k tomu vratil s tim ze to je prece super latka a namet a zkusim se prokousat dal. Povedlo se mi to do sesteho dilu a porad varena nudle tak uz to nebudu zkouset. Skoda