Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument zkoumá neutuchající přitažlivost herce Harrisona Forda a jeho začátky, včetně vstupu do zábavního průmyslu, ale také jeho obsazení do série Indiana Jones a vlivu a inspirace, které filmy vyvolaly. (sator)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

lamps 

všechny recenze uživatele

Nic moc nového pod sluncem, ale jako shrnutí Fordova přínosu charakterizovaného hlavně bičem a fedorou to má štědrou nostalgickou hodnotu. Informace se na sebe rychle kupí a každá půlhodina aplikuje trochu jinou perspektivu, takže nedostaneme jen životopis plný dat. Dýchne na vás řemeslná poctivost a láska ke kinematografii a jejímu největšímu hrdinovi, jenž měl trochu štěstí, ale vždycky si všechno uměl sám zařídit a naaranžovat. Harrison byl vždycky král a tady mu nasazují pěknou korunu. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dokument zkoumá neutuchající přitažlivost herce Harrisona Forda a jeho začátky, včetně  vstupu do zábavního průmyslu, ale také jeho obsazení do série "Indiana Jones" a vlivu a inspirace, které filmy vyvolaly. ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Pokud má dobrodružství jméno, musí to být Indiana Jones. Skvělý dokument o vzniku jedné z mých nejoblíbenějších filmových sérií, který je ale především nádhernou poctou úžasnému a mému nejoblíbenějšímu herci. Dokument kromě pořádné dávky nostalgie a zajímavých momentů z natáčení, ukazuje i skvělé archivní záběry. Indiana Jones je a vždy bude legendou, stejně tak Harrison Ford, kterému za vše patří obrovské díky! ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jako moc pěkné, zklamalo mě, že Blade Runnera jenom zmínili. To je dle mého názoru jedna z nejlepších rolí Harrison Forda. Uprchlík to samé. Z většiny se to točí okolo Indyho tak jako název napovídá. ()

Mudrlant 

všechny recenze uživatele

Harrison sem, Harrison tam...bylo tam az moc mazani medu kolem huby jaky je to borec. Coz on de facto je :) Ale tak nejak mi chybela dramaticka vlozka v dokumentu. Bylo to az moc preslazene. Nic moc noveho se clovek nedozvedel. Par novych backstage zaberu bylo peknych. Ale stejne jsem to nejak pred koncem vypl. Dobre se u toho vychrapuje patecni sobotni kocovina. ()

Reklama

Reklama