Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (508)

plakát

Příběh žraloka (2004) 

Nemůžu si pomoci, ale u tohohle animáku jsem se strašně nudil. žádné dobré vtipy, žádná překvapení, žádné vysoké hodnocení!

plakát

Shrek 2 (2004) 

Skvělá komedie a dokonalá parodie na všechny americké kultovní kraviny. Skvěle jsem se bavil, i když jednička byla přece jen o fous lepší. Pinocchio a Kocour v botách jsou machři.

plakát

Slečna Marplová - Vražda na faře (2004) (epizoda) 

Povedená adaptace, kde je sice poměrně hodně změn oproti originálu, ale ty zase nepůsobí nějak rušivě a, i když jsou trochu melodramatické, nevadily mi. Na detektivky od Agathy Christie se můžu dívat pořád, nikdy mě nepřestanou bavit. Proto je mé hodnocení silně neobjektivní :-)

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Zpočátku jsem byl mírně mile překvapen a chtěl jsem dát i ***, ale druhá půlka to zkazila. Mádl i Kotek jsou celkem dobří, holky krásné, ale vtipy se po chvíli stávají něchutné až fekální, jako ve většině podobných "dílek" tím si to film u mě zkazil. Když přidám téměř nulovou hloubku charakterů, nepříliš logický děj, několik hrubek (např. nelogický důvod sexu atd. atd.), typických pro tento žánr vychází mi jen 40%. Dívat se na to ale v každém případě ještě dá.

plakát

Špatná výchova (2004) 

První Almodovar, kterého jsem viděl, a docela se mi i líbil. Jediné, co mě trochu naštvalo, byla neúčast nějaké pěkné ženské :-)

plakát

Terminál (2004) 

Od dua Spielberg-Hanks bych čekal něco víc... Nebylo to nejhorší, ale od nich bych čekal nadprůměr. Po druhém shlédnutí přidávám ještě jednu hvězdičku, má to i další rozměr

plakát

Troja (2004) 

Rádoby velkolepý spektákl, který mně moc nenadchl. Chybí tu trochu naturalismu, herci nijak neexcelují. Ve filmu nejsou žádní bohové jako v Iliadě, což sice nemusí vadit, ale vzhledem k výše zmíněné absenci "drsných scén" to působí bezradně. Čekal bych rozhodně víc, a proto jsem zklamán. Jinak žádný zázrak, bitvy jsou sice efektní, ale po určité době to přestane bavit a ke konci už jsem se nudil. Plusem je jen výkon Seana Beana jako Odyssea, ostatní herce, hlavně Blooma, chválit nemůžu.

plakát

Válka policajtů (2004) 

Lehce nadprůměrná krimi, kde Depardieu jasně předčí Auteila co se týká hereckých výkonů i zajímavosti charakteru. Jeho Klein je jistě záporák, ale má i světlá místa.

plakát

Van Helsing: Londýnská mise (2004) 

Zabavilo mě to, ale podruhé to vidět nemusím. Atmosféra se nějak nepodařila vytvořit v té záplavě soubojů a akčních sekvencích. Kombinovat prvky Hyda s Jackem rozparovačem je podle mě sice odvážné, ale také nestoudné!

plakát

Vera Drake - Žena dvou tváří (2004) 

Tak tohle mě moc nezaujalo. Děj nic moc a Imelda Staunton podle mého názoru občas silně přehrává. Zkrátka a dobře, tohle drama mě nechalo naprosto chladným.