Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Rybí legendy Jakuba Vágnera (2011) (seriál) 

Dokument, který se neomezuje pouze na lov rybích gigantů, ale představuje nám také reálie daných destinací. A destinace jsou to velmi zajímavé. Potěšující také je, že se požadovaného vzácného rybího giganta vždy dočkáme - což je trochu podezřelé, ale bez toho by pořad nebyl tak zajímavý. Autenticitou některých okamžiků si sice nejsem příliš jistý, ale překousnu to. Jako celek na mě pořad působí velmi dobře a pět hvězdiček si zaslouží.

plakát

Gangy očima Rosse Kempa (2006) (seriál) 

Opravdu jiný počet než maximálních 5 hvězdiček si tento dokument nezaslouží. Dá se říct, že žádný jiný dokument nám nic podobného nenabídne. Jako Ross si opravdu dá tu práci a dostane nás až k samotnému jádru gangu a odhaluje nám někdy opravdu šokující skutečnosti. A jako gangy, s nimiž se Ross střetává jsou opravdu zajímavé...A vlastně celý způsob jak do nich postupně proniká a jak vychází některé pravdy na povrch je dost zajímavý. Doporučuji určitě.

plakát

Opravna vraků (2004) (pořad) 

Tak tohle je ovšem krása. Sledovat takového mistra jako Chipa při práci je něco úžasného. Též práci celého Á týmu. S každým autem, které "ukradnou" dokážou skutečné divy. A to finále když je tam auto v celé své nádheře je prostě pastva pro oči. Navíc vymýšlí skvělé žertíky, kterými trápí své oběti. A moderátoři jsou taky výborní, stejně jako nápad natočit takový pořad. Těžko udělit méně než 5 hvězdiček.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Napíšu to takhle: I když hodně lidí má s tímto filmem celkem problém, tak mě celkem upoutal a vtáhl do děje. Takže ačkoliv to žádná dokonalost nebyla, můžu to hodnotit poměrně pozitivně na krásné tři hvědičky. Asi tak jediné s čím bych tu měl problém, jsou nesmysli a fantasmagorie, které jaksi pozměnili Bibli, tak jak se jim to hodilo.

plakát

Muži v bílém (1998) (TV film) odpad!

Né, tak díval jsem se na to dohromady 20 minut (řekl bych že mi to na nějaké soudy bohatě stačí), předtím než film začal jsem si přečetl ještě zdejší komentáře, které posílali tento film do odpadu a musím se k tomu taky vyjádřit: Je to naprostý odpad, ale fakt by si to aspoň nějakou anticenu zasloužilo, protože ani kdybych se sám snažil vymyslet něco stupidnějšího, neřekl bych že by se mi to povedlo. U mě je to ta největší hovadina, kterou jsem kdy viděl. Fakt...

plakát

World of Quest (2008) (seriál) 

Menší bratr se na to pořád díval, on se ale dívá na spostu dalších blbostí, takže sem nějak neměl v úmyslu ztrácet čas tímto seriálem. Ale jednou to přišlo, přepl jsem na Jetix a běžel tam zrovna tento seriál. A celkem vtipné a zábavné. Quest a skrček (princ) je fakt super dvojička. Může to vypadat jako blbost, ale když už blbost tak zábavná blbost.

plakát

Brainiac: Šílená věda (2003) (seriál) 

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje...

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Zase tak trapné jak sem čekal to nebylo. Celkem dobře zde byly přejaty prvky z bondovek. Chlapec naštěstí nepředváděl žádné fantastické věci, ale jen to co bylo v rámci jeho možností a schopností. Nějak citelně jsem se taky nenudil. Ale jinak bych se na to podruhé asi nedíval. Spíše bych tento film prezentoval jako jednorázovou oddychovou, chvílemi akční záležitost. Menší děti to ale určitě zaujme více.

plakát

Zapomenutý ostrov (2008) 

Výrazně zklamaný nebo naopak aspoň trochu unešený jsem z tohoto díla nebyl. Jednoduchá průměrná rodinná podívaná. Na nic víc bych to nepovyšoval...

plakát

Přísně tajné (2008) (pořad) odpad!

Úplně zbytečný a k budiž k ničemu pořad. No řekněte: Co to člověku dá? Mě teda vůbec nic ! Ale tak jestli se po večerech nudíte a v televizi není nic zajímavého ke sledování, brouzdání po netu už vás nebaví, venku je hnusně a celkově nemáte nápady co dělat, jak se zabavit, tak si běžte lehnout ;)