Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (5)

Tina Desai (herečka)

09.08.2015

Tena Babbar Desae se narodila 24. února 1987 v Bangalore, Karnataka, India. Tena je Indická herečka a modelka. Vystudovala obor Podnikový management se specializací na finance ve škole "National Institute of Management College". Hovoří plynně pěti jazyky, mimo jiné i anglicky.Se září reflektorů se poprvé setkala v reality show… (více)

Eréndira Ibarra (herečka)

09.08.2015

Eréndira Ibarra Klor se narodila 29.září 1985 v Mexiku. Eréndira je Mexická herečka a scénáristka. Mezinárodně známou se stala díky TV seriálu Deseo prohibido, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí. V roce 2005 se objevila  v krátkém filmu Gil volal Relief režiséra Armanda Vegy. O rok později pak zvárnila roli Panny Marie v… (více)

Miguel Ángel Silvestre (herec)

09.08.2015

Miguel Ángel Silvestre Rambla je španělský herec. Narodil se 6. dubna v Castellón de la Plana, Španělsko. Je synem fyzioterapeuta a bankovní manažerky. Vždy chtěl být profesionálním tenistou, po zranění ramene to zkoušel jako model, ale skončil u herectví. Vystudoval herectví, akrobacii, pohyb a tanec. Jeho první role byla v… (více)

Drew Seeley (herec)

23.02.2009

Andrew "Drew" Seeley se narodil v Ottawě, Ontario, Kanadě 30. dubna 1982. Je to kanadský zpěvák a herec. Asi nejvíce známý je díky filmu HIGH SCHOOL MUSICAL, kde zpíval písničky Troje Boltona a hodně lidí věřilo že to vše zpívá sám Zack Efron. Přitom opravdová zásluha patřila právě Drewovi. Nahrál ale i mnoho dalších písniček… (více)

Aly Michalka (herečka / skladatelka / režisérka)

23.02.2009

Alyson Michalka (plným jménem Alyson Renae Michalka) se narodila 25. března 1989 v Torrance, Californii. Je herečkou a zároveň i zpěvačkou.Své dětství strávila v Seattlu ve státě Washington. V šesti letech již uměla hrát na klavír a v sedmi se naučila na kytaru. Později spolu se svojí sestrou začala zpívat a vydaly album. Díky… (více)

Reklama