Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Asteroid City (2023) 

Líbilo se mi to víc než Francouzská depeše, ale potřebovala bych film vidět znova, abych se lépe zorientovala ve dvou příběhových linkách. Naštěstí to je ten typ filmu, který klidně podruhé ráda uvidím, protože v něm jde víc o poetično, než o dramatické vyústění příběhové linky.

plakát

Vražda v Londýně (2022) 

Nemůžu si pomoct, Adrien Brody byl skvělý, ale dvojice policistů mě nebavila, neodsýpalo to, možná až nudilo.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Aaaa, Jana Plodková s Radkem Holubem, to bylo peklo, celá tahle jejich detektivní linie.

plakát

Valeria - Season 2 (2021) (série) 

Skvělý soundtrack, ale ve vtazích a (ne)logice páru Valeria-Victor jsem se ke konci už ztrácela a přestalo to být uvěřitelné. Celkově ale chytlavý seriál a na třetí řadu se určitě podívám.

plakát

Valeria (2020) (seriál) 

Stokrát lepší než nějaká Emily v Paříži. Krásná vlahá španělská atmosféra a skvělý soundtrack!

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

"Ha ha ha". Trapný film plný mužských i ženských stereotypů, který bohužel není o nic lepší než kniha. Smát se tomu, že mít čtyři dcery nazývá postava "pičí farmou", mi přijde vysloveně ubohé. V roce 2021 zfilmovávat sexistickou knihu z roku 2012... za mě fakt ne. Jedna hvězdička za obsazení vedlejších rolí.

plakát

Fanatyk (2017) 

Skvělá grafika, ať už plakátu nebo závěrečných titulků, skvělá scénografie. O postavě syna se toho moc nedozvíme a je docela děsivá, ale otec a matka rodiny jsou oba (byť každý úplně jinak) natolik nosnými postavami, že je člověk rychle vztažen. Možná mám teď ale zase o něco méně ráda rybářství.

plakát

Karel, já a ty (2019) 

Nedokonalé, ale skvělé. Vtipné. Na konverzační film a stopáž není snímek nudný. Střídající se kvalita kamery mě sice místy rozčilovala, ale i za tyhle emoce jsem ráda. Kvůli té své jinakosti mi Karel, já a ty zůstane v hlavě ještě dlouho.

plakát

Muse - koncert 2013 (2013) (koncert) 

Nejde objektivně posoudit live koncert, který jste na místě sami zažili, tak snad jen trocha kritiky. Vynechání písničky Unsustainable s obrovským robotem Charlesem na Unsustainable Tour... to můžou jen Muse. Vynechání podání ruky ležícího Matta s létající akrobatkou během Blackout, moment, kdy brečel celý stadion... to způsobila závada a technik, běhající kolem bubnů.