Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (150)

5 huajai hero

5 huajai hero (2009)

Pět dětí spolu vyrůstá ve škole bojových umění svého strýce. Wut, Kat, Pong a Woon tráví celé dny tréninkem thajského boxu, jen nejmladší Jib kvůli svému slabému srdci nemůže. Jednoho dne se všichni připletou do bitky a Jib dostane infarkt. Jeho jedinou nadějí je urychleně dostat nové srdce. Jenže nemocnici, ve které je jeho nové srdce právě připraveno k odeslání, přepadnou teroristi. Na operaci nezbývá moc času a proto se Wut, Kat, Pong a Woon rozhodnou dostat do nemocnice a přivézt Jibovi jeho srdce.

97 jia you xi shi

97 jia you xi shi (1997)

Otec bohaté hongkongské rodiny Lo má problémy se svými třemi syny. Nejstarší z nich, Leung, převzal vedení rodinného podniku, ale neustále zanedbává svoji nepříliš hezkou ale milující manželku. Prostřední Fei je zase posedlý studiem, dělá už několikátý obor a je na celé škole nejstarší. Největším problémem je ale nejmladší z nich, lenoch Kung, který se celé dny jen válí doma a utrácí rodinné peníze. Dva starší bratři, znechucení jeho životním stylem, na něj připraví krutý vtípek. Přesvedčí ho totiž, že vyhrál 30 milionů v loterii. Kung, jenž jejich triku opravdu uvěří, se však dostane do opravdového problému, když prohraje milion v sázce s členem Triád.

A.R.O.G

A.R.O.G (2008)

Velitel Logar oklame Arifa žijícího poklidně s Ceku na Zemi a odešle ho milion let zpátky do minulosti. Po serii příhod s dinosaury a lidoopy Arif najde osídlení pravěkých lidí. Snaží se je naučit používat moderní technologie, avšak narazí na tvrdý odpor sousedního kmene a jeho načelníka Kaaye.

Annyong, Sayonara

Annyong, Sayonara (2005)

Ve svatyni Yasukuni v Tokiu jsou uschovány ostatky padlých vojáků, již bojovali za Japonsko ve všech válkách, které od roku 1869 vedlo. Zejména za druhé světové války se mladí vojáci vrhali do boje nebo sebevražedných akcí s pokřikem "Sejdeme se ve svatyni Yasukuni". Mezi vice než 2,466,000 obětmi uloženými v Yasukuni jsou však i desetitísice korejských a taiwanských vojáků, kteří jako občané Japonskem okupovaných zemí museli narukovat do japonské armády. Největší problém však způsobuje to, že mezi obyčejnými vojáky je pochováno i 1068 válečných zločinců a z toho 14 odsouzených za nejtěžší zločiny. V současné době mnozí Japonci považují Yasukuni za posvátné místo, kam se chodí uctívat duše těch, kteří padli za vlast. Avšak země, které v minulosti zažily okupaci Japonskem, považují tuto svatyni za symbol japonského militarizmu a nadřazenosti. Každá oficiální návštěva členů japonské vlády vyvolává v zemích Východní Asie obrovské protijaponské protesty.

Korejka Lee Heeja ztratila svého otce, když ji bylo 13 měsíců. Během druhé světové války byl nucen narukovat k japonské armádě a již nikdy se nevrátil. Japonec Furukawa Masaki se snaží přesvědčit svou zemi aby přiznala zodpovědnost za války, které vedla. Tito dva lidé a mnoho dalších pozustalých požadují, aby byli jejich příbuzní odstraněni z Yasukuni a mohli být pochováni ve svých zemích. Spolu s japonsko-korejským filmovým štábem se vydávají na cestu po Japonsku, Koreji, Taiwanu a Číně, aby se ohlédli za událostmi, jež se udály během druhé světové války a shromáždili rozličné názory na svatyni Yasukuni.

Another GANTZ

Another GANTZ (2011) (TV film)

Novinář Kikuchi se na internetu náhodou dostane k záhadnému souboru. V tom se dočte cosi o bytě s jedním pokojem, ze kterého černá koule jménem GANTZ posílá lidi na vražedné mise. Kromě toho najde zmínky o lidech, kteří zemřeli při nehodě, avšak nadále si žijí své životy jako by se nic nestalo a ihned se proto pouští do vyšetřování.

Antoo Fighter

Antoo Fighter (2008)

Skupina démonů se pod vedením pána zla Drakulatem von Listerooyem vydává zachránit jednoho ze svých přívrženců Sharona. Při hledáni vyvolené dívky Deyly, jejíž krev jediná může Sharona zachránit, terorizují celý Kuala Lumpur. Proto je jako každých 60 let vybráno 5 vyvolených, aby v tajné skupině Antoo Fighter zachránili Malajsii před zkázou. Tentokrát padne volba na neschopného Poh Jeeho, který musí najít zbývající 4 vyvolené a přesvědčit je, aby se s ním vydali do boje.

Apai:mani

Apai:mani (2008)

Apai, mladý úředník z Bangkoku, se po rozchodu se svou dívkou Madjou probudí v neznámém pokoji. Patří ženě jménem Mani, kterou den předtím potkal v baru. Ta má zvláštní metodu získávání milenců: v baru jej omámí a pak jej uzamkne ve svém pokoji. Pokud se pokusí utéct, usekne mu hlavu, strčí ji do lednice a zbytek si dá na večeři. S vědomím co ho čeká při neúspěchu začíná Apai přemýšlet o možnosti útěku.

Atenšon purízu

Atenšon purízu (2006) (seriál)

Misaki Yoko je zpěvačka rockové kapely a už od mládí se radši pohybuje ve společnosti chlapců než dívek. Když jeden z členů kapely odejde pracovat do Tokia a skupina se rozpadne, začne Yoko uvažovat, co chce ve svém životě dělat. Na letiští její přátelé obdivují letušky v uniformách a ona se proto rozhodne, že chce být jednou z nich, sklidí však jenom posměch. Přesto však také odejde do Tokia a se sobě vlastním temperamentem se začne připravovat na přijímací zkoušky. Naivně očekávající ,že ihned po testu se stane letuškou, je Yoko zděšena, když zjistí, že bude muset projít dlouhým výcvikem ve třídě plné dívek.

Baan Chan Ta Lok Wai Korn

Baan Chan Ta Lok Wai Korn (2010)

Od dvanáctiletého chlapce Toka očekává jeho rodina, jejíž členové se už po generace živí jako komici, že bude v jejich řemesle pokračovat. Něco mu však brání, aby přání své rodiny naplnil. Nedokáže totiž svými vtipy vůbec nikoho rozesmát. A to i přesto že jeho žerty, které si pečlivě chystá ve speciálním sešitě, vypadají na papíře dobře. Tok tráví celé noci přemýšlením, proč jako jediný člen rodiny nemá stejný talent. To se však změní, když potká doktorku Namkaeng, jediného člověka, který se jeho vtipům směje.

Bai bian xing jun

Bai bian xing jun (1995)

Lee Chak-Sing je mladý arogantni boháč, který tráví svůj čas zesměšňováním lidí ve svém okolí. Ve škole si dobírá šprtku Chung Chung a jejího otce, podivínského profesora Changa. Jednoho dne si Sing vyjde se sousedovou dcerou a když to zjistí její přítel, mafián Fumito, nastraží v Singově domě bombu. Po výbuchu zůstane ze Singa naživu jen mozek, profesor Chang mu však vytvoří robotické tělo se superhrdinskými schopnostmi.

Bakluon

Bakluon (2009)

Maly pracuje se svou nejlepší kamarádkou Chanthou jako moderátorka v jedné malé rozhlasové stanici v Phnom Penhu. V den, kdy má začít jejich nový pořad, jim šéf Leap představí novou producentku Kim. Nový pořad nemá příliš dobrý začátek, když se v přímém přenosu pohádají s bývalým moderátorem Sokhumem, jehož dívky nahradily. Druhý den se Chantha nedostaví do práce a Maly vyděsí telefonát, ve kterém ženský hlas žádá o pomoc. Není si jistá jestli hlas patří její kamarádce a požádá proto policii o vyšetření. Přivolaný policejní inspektor Kheng se k případu staví nedůvěřivě i přes to, že Chantha se v práci neukáže několik dní a zájem o vyšetřování začíná projevovat až po té, co se ztratí i Kim.

Bao Dao man bo

Bao Dao man bo (2011)

Malý chlapec je unesen během cesty ze školy. Když však zavolají a požadují výkupné, považuje je jeho matka za podvodníky a položí telefon. Když však syn dlouho nepřichází domů, pochopí, že telefonát byl nejspíše pravý. Shodou náhod jí však ve stejnou dobu zavolá i jeden ze členu gangu, jenž se specializuje na podvodné telefonáty a oznámí jí, že má jejího syna. Zmatená matka tak odevzdá výkupné nesprávné osobě, což si skuteční únosci nenechají líbit.

Bbuddah Hoga Tera Baap

Bbuddah Hoga Tera Baap (2011)

Policejní komisař Karan Malhotra po bombovém atentátu prohlásí, že do dvou měsíců zbaví Bombaj gangsterů. Proto se jej mafiánský boss Kabir Bhai, jenž stál za atentátem, rozhodne zbavit a povolá na něj svého nejlepšího zabijáka. Z Paříže přilétá bývalý gangster Viju, jenž kdysi ovládal bombajské podsvětí a vrací se sem splnit svůj poslední úkol.

Beauty on Duty

Beauty on Duty (2010)

Na své první hlídce v ulicích Hong Kongu zachrání mladá policistka Fong a její parťák Chow před zabijáky zlodějíčka Fata Waie, jež má jako klíčový svědek vypovídat proti drogovému baronovi Tinovi. Avšak Fat Wai slíbí spolupráci jen, pokud policie ochrání jeho dceru Kwan na právě probíhající soutěži krásy. Fong proto dostane za úkol se soutěže zůčastnit a zabránit Tinově gangu v únosu Kwan.

Beullaindeu

Beullaindeu (2011)

Min Soo-ah přišla o zrak po autonehodě, při které zemřel i její nevlastní bratr. O tři roky později ji při návratu domů zastaví taxi, avšak po nějaké době jízdy uslyší Soo-ah náraz. Řidič se ji snaží přesvědčit, že srazil psa, ona však trvá na zavolání policie, díky čemuž ji řidič srazí na zem a ujede. Na policejní stanici nikdo nechce její svědectví brát vážně, druhý den je však ohlášeno zmizení dívky ze stejné oblasti. K případu je přidělen policista Jo a po nějaké době se příhlásí další svědek, který však nehodu popíše poněkud jinak.

Big Man Japan

Big Man Japan (2007)

Dai Saito vypadá jako obyčejný průměrný čtyřicátník žijící nudným životem na okraji města. Pochází ale ze starého klanu superhrdinů, kteří už celá staletí chrání Japonsko před monstry. Vždy, když je zavolán ministerstvem obrany do akce, Dai Saito se pomocí elektrošoků změní na gigantického bojovníka a vydá se do akce. Všechny jeho zásahy jsou živě přenášeny do televize, avšak běžným občanům se už přestává líbit jeho zanedbaný vzhled a to jakou škodu napáchá při každém boji. S klesajícím TV ratingem a bídnou vyhlídkou na budoucnost začína Saito bojovat spíše sám se sebou.

Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki

Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki (2007)

Když geniální vědkyně Mariko Tanaka omylem promění obyčejnou pračku na stroj času, japonská vláda ji přesvědčí, aby cestovala do roku 1990 a zabránila oznámení nové legislativy, která spustila úpadek národního hospodářství. Ale objeví se problém, při kterém Mariko zmizí a vláda je proto nucena poslat její dceru Mayumi - barovou hostesku topící se v dluzích a zároveň jedinou osobu, která může použít stroj času - aby zjistila, co se stalo. Mayumi dorazí do časů, kdy japonská ekonomika je na vrcholu a společnost je posedlá materiálním bohatstvím a utrácením. Její varování, že se blíží kolaps ekonomiky, nikdo nebere vážně. Budoucnost Mayumi a celého Japonska začne záležet na její schopnosti přesvědčit jediného člověka: stejného finančníka, který ji poslal zpět v čase. Problém je v tom, že ten je o sedmnáct let mladší a naprosto nespolehlivý.

Bůh kuchyně

Bůh kuchyně (1996)

Stephen je slavný kuchař pyšnící se titulem Bůh Vaření, který vede svůj řetězec restaurací. Každý rok dělá porotce v turnaji o svůj titul, nikdy však nikdo nesplní jeho podmínky. Až jednoho dne šéfkuchař Tong na veřejnosti odhalí, že Stephen je podvodník, převezme jeho titul i restaurace. Zničený Stephen musí s pomocí pouliční kuchařky Turkey začít odznovu a dokázat všem, kdo je pravý Bůh Vaření.

Cesta na trůn komedie

Cesta na trůn komedie (1999)

Wan Tin-Sau je herec malých rolí, který má však ve zvyku omylem pokazit téměř každé natáčení. Mimo to také dáva lekce hraní v místním uměleckém centru, které vede. Jednoho dne se k němu přihlásí skupina hostesek z nočního klubu, aby je naučil lépe předstírat nevinost a Wan Tin-Sau se zamiluje do jedné z nich. Poté se mu splní jeho přání a dostane hlavní roli ve filmu se superhvězdou Cuckoo.

Chao qiang tai feng

Chao qiang tai feng (2008)

Gigantický tajfun míří přímo k velkému městu na pobřeží Číny, které už jednou v minulosti zpustošení tajfunem zažilo. Tomu, aby se podobná událost opakovala se snaží zabránit hrdinný starosta Xu. Přes veškerou jeho snahu se však najdou lidé, kteří nebezpečí ignorují. Především americký fotograf snažící se natočit tajfun zblízka, politik připravující svatbu svojí dcery, zlodějíček na útěku a muž snažící se dostat na blízký ostrov za svou rodící ženou.

Reklama