Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (40)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

To je prostě dobrý příběh. Režie, obsazení. Už dlouho se mi nestalo, abych se tak těšila na další díl. A díkybohu bude i další řada. Těším se. Opravdu.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Moc jsem si od toho filmu neslibovala, ani jsem nečekala nějaký filmový skvost. Díkybohu. Neurazí, nenadchne. Je to tak na 50%. Je to ale jeden z mála podívaných tohoto typu, kdy jsem opravdu postupně začala přát tomu zlověstnému důchodci/ hlavnímu zlosynovi, aby se mu podařilo porazit hrdinu, zvítězit, ovládnout svět a stáhnout Conana do pekel.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Je do tředevším dobrý film. Není to komedie. Není to romantické. Je to prostě o hledání lásky. Steve Carell mě ovšem o roli Carla mile překvapil. Je to milý film, ráda jsem ho viděla, takže za 4hvězdy to určitě je.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Po prvním dílu jsem se celkem těšila na ty další. Zase Maine, oblíbené dějiště napínavých příběhů. Ovšem s dalšími epizodami přišlo mírné zklamání a trošku nuda. Výborný je Robert Carlyle (jako vždy), sympatická je Ginnifer Goodwin, a překvapivě mi nevadí ani Jennifer Morrison. Špatná volba byl ale ten Charming.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Film jsem celkem protrpěla... přestože má poměrně ( a překvapivě silné) obsazení - Oldman, Christie, Haas, Madsen. Má ovšem taky špatný scénář, režii, triky (hlavně ten vlk - LOL), výpravu. Jedna hvězda za odvahu pustit to vůbec do kin.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Po nehezkých zklamáních z dílů 5, 6, 7/část 1. jsem byla docela mile překvapena. Možná je to tím, že jsem neudělala jako u předchozích dílů tu chybu, že jsem si oživila příběh přečtením knihy, možná ten film zas nebyl až tak špatný, že by v něm nějak zásadně čněly odchylky od původního děje, popř. dějové nesmysly. Samozřejmě že spousta věcí by šla udělat jinak a mohl to být ještě lepší film, každopádně si myslím, že to je Yatesův nejlepší Potter, jakého natočil. Body navíc samozřejmě díky Alanu Rickmanovi, který i z malé role dokáže udělat zázrak.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Vím, že Game of Thrones má svoji skupinu zarytých fanoušků. Pro mě je to ale další telenovela - ovšem s fantasy nádechem. Bohužel. Hodnotím to z mého pohledu po shlédnutí všech dílů (navíc přítel je fanoušek - má doma všechny knihy a tak všechno). No nicméně takový fantasy "Tak jde čas" s tupýma postavama, které jednají tak, nebo jim je to předurčeno, jenom proto, aby mohl být další díl / kniha.. G.R.R.Martin musí mít radost.

plakát

Nadějné vyhlídky (2011) (seriál) 

Nemám ráda Dickense, ale první díl mě přesvědčil, abych se podívala i na pokračování. A musím říct, že mě celkem nadchly. Výborná kamera, výprava, dokonce i scénář, herecké výkony - Gillian byla kouzelná. Jediné, co mě na sérii vadilo, byl výběr představitele Pippa, byl mi neskutečně protivný.

plakát

Náhradnice (2011) 

Mohl to být celkem povedený film. Mohl. Pokud by se vynechaly některé postavy a zmatenost děje. Neříkám, že celý film od začátku do konce je hloupý - pro některé věci bych to dokonce chtěla vidět ještě jednou (ale s jiným scénáristou a režisérem). Ale jako celek to moc nefunguje, co Vás udrží při vnímání jsou především Kelly Macdonald a David Tennant, sympatičtí jako vždy. Pokud je nemáte rádi, nestojí to bohužel za Váš čas. Dočkáme se někdy konečně "nové Lásky nebeské"?

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Ten film není špatný. Ale asi jsem moc četla - na to abych uvěřila, že takoví byli Freud a Jung, nesouhlasím s Cronenbergem v pojetí postav. Pokud by film neměl reálný základ, pak je ok, tak na 90% .