Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmu, který by mi normálně byl naprosto ukradený. Jenže tohle není normálně. A nepodíval bych se na to, ani kdyby to bylo sebelepší a Tennant v tom nebyl. Jenže Tennant tam je i slabší hodnocení mě k tomuto filmu dokázalo přitáhnout, A je to jen dobře, protože Náhradnice je opravdu nesmírně pohodový film. Je to anglické, odehrává se to na skotském ostrově (exteriéry super), mezi hlavními hrdiny to jiskří a scénář je prostě fajn a přináší několik originálnách a funkčních nápadů. Alice Eve je kočka a mezi opět neuvěřitelně skvělým Tennantem (pořád platí, že kdybych byl ženská, tak ho miluju) a Kelly Macdonald to báječně funguje a je radost spolu ty dva sledovat. A i ostatní herci (Sally Phillips, Moran, Fleet) byli skvělí. Délka je úplně akorát, takže si Náhradnice celou dobu drží své pěkné tempo a vůbec nenudí, neboť jak už jsem psal, na první pohled jednoduchý scénář je plný funkčních nápadů. Tenhle film mi prostě neuvěřitelně sednul, a to, že má tak příjemnou atmosféru v nádherném prsotředí a Tennanta, to už je jenom milý bonus. Škoda, že je tady tak podhodnocený. A říkejte si co chcete, ale tenhle Doctor prostě v blbých věcech nehraje. 80%. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nechci se s ním setkat. Zní to jako by byl blbec. Nicméně, působím na muže jako kryptonit. Kryptonit máčený v celulitidě.“ Začátek byl výborný (už jen ty nevěsty), hodně vtipný. Postupně se humor poněkud rozmělnil, ale stále byl film velmi úsměvný (obráceným obřadem i originální) a hlavně už se začalo hrát na pomalé sbližování falešné nevěsty a ženicha. A já mezi nimi tu chemii cítil. Nehledě na to, že mi byla hlavní dvojice hodně sympatická a Kelly Macdonald je jako obyčejná holka ze zapadákova prostě skvělá. Škoda jen, že Dylan Moran dostal minimum prostoru (i tak naštěstí stihl trochu pobavit). Předvídatelnost filmu asi nemá cenu nijak zvlášť zmiňovat jako jeho zápor, jinak mě víc zklamala jen postava fotografa. Celkově to vidím na slušné 4*. „Říká se, že jakmile přestaneš hledat, tak..“. – „Se vdáš? Vlastně, manželství je překvapivě snesitelné. Alespoň ten fakt, že mě opustíš kvůli jiné ženě, byl dohodnut předem.“ ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Naprosto objektivně uznávám, že tohle není žádný originální majstrštyk, ale pro jednou jsem se zase nechala ovlivnit svými sympatiemi k hercům ( i když takový Dylan Moran je tu dost trestuhodně nevyužitý ), krásnou skotskou krajinou a mým oblíbeným britským humorem. Hádky hlavní dvojice jsou zábavné a vtipné, navíc Tennantův skotský akcent mě baví jako vždy. Horší už je to se scénářem, který nepůsobí zrovna sevřeným dojmem a taky chápu, že pro některé lidi zvyklé hlavně na hollywoodskou produkci může být film trochu nudný a málo atraktivní, ale já mám malé komorní britské snímky v oblibě, takže si tuto romantickou komedii pustím zas někdy klidně znovu. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Tohle herecké obsazení by si zasloužilo lepší film. Potenciál zápletky i postav zůstal nevyužit (zvlášť Alice Eve se skoro nedostala ke slovu), scénář byl děravý jak cedník, chování postav nedávalo smysl, všechno se dělo skokem nebo nějakým podivným zvratem. Prostě skvělí herci v podprůměrném filmu. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je vidět, jak je herecké obsazení pro propagaci filmu důležité, protože kdyby tady nehrál David, tak bych si to rozhodně nepustila. A o nic moc bych nepřišla. Na to, že to dělali Briti se svým proslulým humorem, tak tohle až příkliš nepěkně přimonílo průměrný hollywood. Absolutně se mi nelíbila ta hlavní myšlenka, kterou Vám nemohu prozradit, jinak byste o ten napínavý trhák byli ochuzeni! ;)... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)
  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)

Reklama

Reklama