Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Déšť

Déšť (2001)

Když sem viděla tenhle úžasný film poprvé, bylo mi 14 a Janey mi prostě mluvila z duše...Déšť je jeden z těch kouzelných filmů, který se do vás vtiskne, a už ve vás zůstane.

Hodiny

Hodiny (2002)

Silné ženy jdoucí proti proudu mě vždycky okouzlí...Po dlouhé době, jsem si Hodiny pustila podruhé. Ze začátku jsen si říkala, proč jsem si vlastně tenhle film dala takhle vysoko? Když se mi ale v závěru spustily slzy jako hrachy, rychle jsem se rozpomněla. S klidným svědomím můžu říct ANO, patří sem. Ať už za bravurné herecké výkony (Juliane, všechna čest!) nebo úžasnou hudbu, scénář, režii, kostýmy..Nicole byla opravdu k nepoznání.Smekám!

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Definice půvabnosti a křídladávající příběh jedné plaché intrikánky .

Postřižiny

Postřižiny (1980)

Pro mě nejhezčí český film. Krása a rozpustilá povaha paní Správcové jsou nebetyčné, touha po klidném domově a harmonii pana Správce je úsměvná a smůla Rudolfa Hrušínského ml. je neskutečná a všechno dohromady je dokonale dokonalé :)

Pianista

Pianista (2002)

Tenhle film je tak ošklivý, až je krásný...stejně tak jako nos Adriena Brodyho je tak velký, až je sexy :))) Pianista ve mě zanechal tak velký dojem, že nemám odvahu podívat se na měj podruhé, abych si ho nezkazila.