Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (1 104)

plakát

Láska a příšery (2020) 

Zápletka je trošku povrchní a naivní. Snaha tam dát vše. Lásku, roztomilého pejska, rodinu. Ale ten komediální prvek na mě byl slabý, bylo ho málo. Pak to místy působí jen jako tranpě nepovedené sci-fi.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část IV (2022) (epizoda) 

Mírně vyšší kvalita, než předešlý díl. Ale stále hrozná nelogika děje, postav, náhod. Chvilku zábavný momenty, světelný meč a stormtroopeři.  Ale pak zase přitažené za vlasy. Hloupý scénář a špatná režie. Zlatý Jar Jar Bings :/ Můžete prosím napsat věk, kdo tomu dal 5*? to jsou puberťáci co SW neviděli nebo nemaj iq vyšší než 80?

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Nějaký postavy někam chodí. Nevim vlastně kdo a kam a proč. Pak sednou bu**ti na kafe a vylejou si srdíčka. Pak zase někdo někam chodí. A konec filmu. Mezitim pár prázdných trapných frázi. Šedá nuda. Hudba nuda. Postavy nuda. Yates neumí točit filmy. Neuměl to ani u Harry Potter.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Pamatuj na smrt (2022) (epizoda) 

ST dříve, intelektuální, pro lidi co vědí něco o technice, filozofii a historii. Dnes stále dokola vysvětlování pro hlupáky. Řeší se pocity kde koho, jeho bolístka. Každý má nějaké to trauma, snad jen samoživitelky mně tam ještě chybí. Scénář, dialogy a chování postav je hloupé. Ale možná to je hloupými diváky :/

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Trapná vykrádačka sebe sama. Neil Patrick Harris se tam absolutně nehodil. Oživování starých postav působilo spíše trapně. Žádný nový nápad, příběh. 2,5 hodiny nudy. Zprvu pseudovzpomínací dokument o Matrixu. Následně akce bez příběhu. Jako celek absolutně nefunguje. Mám pocit, že tvorba Lany jde jen a jen dolu. Kdyby se méně věnovala genderu a více scénáří mohlo to být snad lepší.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část III (2022) (epizoda) 

To bylo hodně špatný. Blbý scénář, odporující logika. Silové mříže ve SW nikdy nikoho "nepřeříznou" ale jsou jen silový štít. Stormtroopeři jsou najednou skoro elitní bojová jednotka na kterou by Generál Kenobi nestačil? Ani mind trick už nefunguje? A ten souboj špatná kamera, špatná hudba. Vlastně to je celé takové trapně uspěchané.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část II (2022) (epizoda) 

Otravná holka (ach ten Disney). Otravnou snaživou Inkvizitorku bych snad ještě zkousl. Čekal jsem více. To si ti scénáristi nemohli třeba zahrát Jedi Knight, KOTOR, aby zjistili o čem ten vesmír je. Co pašeráci? Vojáci? Hutové?

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Takové nemastné, neslané. Upřímně mě malá holka irituje. Honička v lese byla trapnost nad trapnost. Uvidíme dále. Když se schováváš a je hon na Jedi, bylo by fajn si vzít jiný než Jedi oblečení. Všechny seriály poslední doby trpí hloupostí scénářů a chybění základní logiky.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Dobrý nápad. Nevyužitý potenciál s hloupým scénářem. Ten jed (protilátka) byl absolutně zbytečný a naopak jeho využití bylo nelogické a trpané. Dobří vetřelci, hezké boje, ale to je tak všechno. Jako video do hry super. Jako film primitivní a místy nudné. A poučování od děcka experta na sopky bylo spíše z nějaké komedie ne? Režisér to místy po**l. PS: už na začátku je faktická chyba, kde si pletou lék na tuberkulozu (antibiotikum) a vakcínu, stačilo otevřít googl, ach jo.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Duchové Illyrie (2022) (epizoda) 

Za mě trošku lepší, než předešlé. Ale stále oproti stavým ST je to scenaristický fail. Nechápu tady ty slintající hlupáky, co jim nevadí jak hloupé to místy je. Děj vcelku zajímavý, ale zápletky a logika přitažená za vlasy. Za každou snahu vložen gender, rasa poučující a vychovávající ton mě fakt irituje. Přijde mně to jak trapný dokument základní školy chovejme se ke všem krásně. Každý ma bolístku. Reklama na inkluzi a podobné kraviny. Uplně zbytečný ubrečený díl. Ne prostě vybočovat není normální a není to přednost.   skvělý komentář: cyphercz