Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (1 107)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Skvělý díl, asi nejlepší. Bohužel jsem víc věřil "sestrám a okrajovým postavám",  než těm vedlejším. Skvělá Alžběta Malá. Linka tatínka a maminky mně už přšila příliš přehnaná a nereálná. Perfektní Bartoška. Velmi dobrý prostřih, včetně hudby, kresba a nemoc v kontrastu. "ty vo ni furt meleš, vo kom?"

plakát

Vyvolený (2000) 

Marvelovka devadesátek. Zajímavý pohled na vznik hrdiny. Ale pořád sem měl očekávání, kdy to začne a on byl konec. Za mě moc prvoplanovité, vyumělkované. Nemělo to nosný děj. Ale oceňuji zajímavý nápad bez speciaálních efektů. Opak současných Marvelovek, kde je děj prázdný ale efekty dobré.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Slibný začátek, zajímavý zlom a tratický závěr. Zajímavý nápad, který nebyl dotažený. Uplně hrozný závěr nezávěr. Zklamání maximální.

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

Za mě příjemné seriálové překvapení roku. Hrál jsem Fallout 2 v dávnověku PC her. Tak neřeším, zda je Ghúl orginální předloze, nebo ne. Ale ta postava je naprost perfektní. Naivní a zároveň drsná Lucy to skvěle doplňuje. První epizoda vystihla skvělou dobovou atmosféru, jak kostými tak dějem. Těším se na pokračování.

plakát

Halo - Season 2 (2024) (série) 

Tak si to shrneme. Scénář je naprosto tupý. To že je něco sci-fy, neznamená, že to nebude mít logiku.Linka Sorena a asiatky je zbytečná, nudná a otravná. Jediné co je oproti hře navíc a zajímavé je MAKEE. Každou chvíli sundávání helmy je otravné a kazí dojem Master Chiefa. Série šla sestříhat do 3 dílů, upravit tu hroznou kameru a mohlo to být bývalo fajn.

plakát

Halo - Halo (2024) (epizoda) 

Začátek jako z nejhoršího trapného béčka. Včetně zbytečné Soren linky. Hlavně, že tu máme vědkyně a ne vědce. Masterchief si konečně nasadí ve třetině dílu helmu. S přestávkama bez helmy si ji aspon chvíli nechá. Konečně tu máme Halo samotné. Jen finální souboj jako z béčka, kamera naprosto hrozná, roztřesená.

plakát

Halo - Thermopyly (2024) (epizoda) 

Scénář je opět od lidí a pro lidi s malým IQ. Ano, hvězdy se pohybují, ale ne souhvězdí. Souhvězdí jsou složeny z hvězd a galaxií nerovnoměrně daleko. Prostě jimi nelze pohybovat v rádoby 3d mapě. Světelný most konečně připomíná Halo. Ale pak jsou náhody blbé a moc náhodné. ForeruneRY (tělo) měli nechat mystické a neukazovat ho.komenty: Nemam rád, když někdo jako "Matrix" tupě hodnoní a absolutně nezná hru ani knihu, hra i kniha měli daleko větší smysl, než tupou military sci-fi. Jediné smusluplné co seriál přidal, je dějová linka MAKEE. Soren je stále otravný a zbytečný. "kyjo" to vystihl v jedné větě.

plakát

Halo - Onyx (2024) (epizoda) 

Otravná asiatka je zpět, ale možná to konečně začne dávat smysl.SPOILER: Masterchief by nezabíjel mariňáky, kdyby věděl, že nemůže vyhrát. Master chief v řetězech bez helmy působí trapně jako výpln epizody. ENDSPOILERDějová linka MAKEE je lepší a lepší včentě finále epizody.

plakát

Halo - Aleria (2024) (epizoda) 

Velmi slabá a nelogická epizoda co popírá sama sebe. SPOILER Spartanem se přece nemůžete stát, najednou tam jsou Sparťani místo UNSC marine? ENDSPOILER "Pirátská linka je ještě horší než zbytek.

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Bohužel zklamání. Oproti Bratrstvu či Pacifiku nuda. Nemastné neslané. Trochu moc vyumělkované. Mám pocit, že to chtěli zkopírovat, přidali pár rádoby dojemných scének. Zbytečně dlouhé a nudné scény z lágru. Moc pohodové. Jediná dobrá epizoda návrat jednoho letadla. Happy end rozhazování pomoci a loučení byl trapný, zbytečně prvoplánovaný. Žádný herec mně nepřirostl k srdci. Slabší scénář a režie z tématu nevytřískala maximum. škoda