Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Nikdo (2021) 

John Wick sám doma.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Příběh je neskutečně blbej a to zpívání je opravdu jediné co to zachraňuje. Mít to scénaristu co udělá nějakou slušnou zápletku a nechat zpívat víc Schuestra a Quinn, tak by to bylo naprosto dokonalý.

plakát

Tekken (2010) 

Porovnání s Undisputed 3 : Mnohem lepší střih v U3 . Zajímavost je Lateef Crowder který má v obou filmech prakticky stejnou roli (docela dobrýho capoeira aréňáka který nemá větší vliv na děj). Zápletka/konec vyhrává určitě U3. Zatímco Boyka většinu času mlátí téměř na jistotu, tak Jin dostává VŽDYCKY ( 5 bojů) na prdel a pak se teprve vzpamatuje, to je trochu klišé. Jinak co se týče kvality zpracování předlohy, tak to mě míjí protože hru jsem nikdy nehrál, což mi ale vůbec při koukání nevadilo. Když o tom přemýšlím tak to byla fakt blbost, ale nenudil jsem se.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Strašně nudný film který neukázal nic nového. Oproti Butterfly Effectu opravdu slabé.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Generation kill, akorát ufňukanější a nudnější.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Ať jde o akční scény, počet koz a nebo příběh, vše za 5*. Finále první serie bylo víc než dokonalé. Teď je otázka jestli scénáristi dokážou vydržet stejné tempo i v druhé sérii. Jestli ano tak si bude moc podat ruku s Dexterem. Ve Spartacovi nestojí všechno na hlavní postavě, ale na 3 dalších postavách jejichž intriky jsou silnější než meč.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Mám rád Foresta i Rain Mana, ale Arniemu bych dal po držce hned. Vy tomu řikáte hereckej koncert - Já dával volume down protože jsem to řvaní nemohl vydržet.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

*** a to se ze všech sil snažim zapomenout ten blbej konec.

plakát

Klan létajících dýk (2004) 

The fuck ? Pár záběrů dobrých, ale jinak naprostý kraviny. Že někdo na velkou vzdálenost něco dokonale trefí, to mi nevadí -superhrdiny beru. Ale co je za kravinu, když někdo střelí 4 šípi po sobě a ty se po 30 metrech sjednotí a trefí cíl najednou ? A příběh taky pěkná blbost.