Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (92)

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Pozor spoiler!!! Výborná série, až na poslední díl. Konec jak z hollywoodských béčkových akčních filmů.... kdyby Kristine našli mrtvou pod tou postelí, to by se hodilo k seriálu mnohem víc. Druhou sérii ani nemusí točit, protože poslední minuta naznačila vlastně celý její scénář.... škoda. 5 špičkových dílů a pak taková průměrná tečka v podobě toho posledního.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Už mi začíná být špatně z těch novodobých genderových úchyláren. 3 z 5 hlavních postav jsou ženy, OK, ale co měla do prdele znamenat ta scéna, kdy terminátor žije spokojeným rodinným životem ve srubu u lesa?? Když tam seděl a u vyprávění, jak prodává záclonky hladil psa, dostal jsem nekontrolovaný záchvat smíchu a film tím pro mě vlastně skončil. Zlatá 80., 90. léta, kdy byl svět ještě normální a točily se kvalitní filmy.

plakát

Ďábel (2010) 

To bylo fakt hoooodně špatný!!!

plakát

Unforgettable (2017) 

Univerzální scénář stovky filmů pokaždé trochu jinak. Díky, nemám zájem!

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jeden z nejhorších druhých dílů jakéhokoliv filmového hitu.... Velmi doufám, že v roce 2036 nespatří světlo světa třetí díl....

plakát

Lucy (2014) 

Zajímavé téma, které donutí člověka zamyslet (1.hvezda), ale je podáváno formou podprůměrného sci-fi. Nicméně mě to bavilo (2.hvězda).

plakát

Creed II (2018) 

Tenhle film už opravdu neměl být natočen....

plakát

Rodinná tajemství (2018) 

Kdyby námět dostal do ruky lepší scenárista, mohl to být i solidní film. Takto už jen podle stručného popisu filmu zde na ČSFD člověk ví naprosto přesně, jak to dopadne, včetně poslední scény, která kdyby tam nebyla, možná bych dal i dvě hvězdy.... Nedoporučuji sledovat, stačí si přečíst, o čem to je, a víte všechno.

plakát

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 

Za mě asi nejpovedenější díl z celé série prciček. Vždy, když s partnerkou nevíme, co si pustit, tak padne volba na Prcičky 3 a stejně jako u českých Pelíšků, či Dědictví se při každém shlédnutí zasmějeme jako poprvé.

plakát

Tokarev (2014) 

Když člověk vydrží až do konce, tak to ve výsledku není až tak špatný film.