Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nejlepší díl série díky Stiflerovi, který tu dostává nejvíc prostoru, takže si Sean William Scott krade celý film pro sebe. Jeho hlášky a projev nemá obdoby. Válel jsem se smíchy po zemi. Svatba Jima a flétnistky je tu jen pro to, aby dala prostor pro rivalitu Finche a Stiflera. Babička, žraní psího hovna, holení koulí... prostě to má pořádný grády. Zaujalo mě občasný použití digitálu. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Keď Jim (Jason Biggs) po prvýkrát predstavuje Michelle (Alyson Hannigan) svojej babičke, tak tá vykrikuje, že nie je židovka. Hannigan však v skutočnosti židovka je. (Zdroj: ČSFD)
  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)

Reklama

Reklama