Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (32)

plakát

Dešťová víla (2010) 

Tak tuhle pohádku jsem nepochopila. Připadalo mě to jako přísloví " pro dobrotu na žebrotu". Potrestaná byla jen ta hodná, která poskytla přístřeší. Pohádka neměla spád, byla utahaná a nezajímavá.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Úžasný herecký koncert Elišky Balzerové a ostatních představitelů velkých i malých rolí. Odpočinková a vtipná komedie od začátku až do konce.

plakát

Muži v říji (2009) 

U tohoto filmu se nějak nepovedl zvuk. Je to přebasované a skoro jim není rozumět. Je tu i nešťastný výběr hudby. Jinak jsou tu docela vtipné poznámky a texty. Nebýt toho zvuku, dala bych za tři hvězdy.

plakát

Tchyně a uzený (2011) (TV film) 

Typicky český klasický televizní film. Zajímavá zápletka, dobré výkony herců. Pár vydařených pokusů o vtip. V současné tvorbě je málo takovýchto filmů. Většinou jde o snahu někoho napodobit a výsledek pak vyzní trapně. Ale těmto tvůrcům dík. Tchyni podobného typu jsem zažila. Nepomlouvala před manželem , ale před každým koho potkala, včetně příbuzných. Věrohodně vyprávěla vylhané historky tak, že jí to všichni věřili.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) odpad!

Neuvěřitelná americká hovadina, jinak se to nedá ani nazvat. Celou dobu jsem si lámala hlavu nad tím, jak dva dobří herci - představitelé hlavních rolí - Brad Pitt a Angelina Jolie, mohli vůbec přijmout účast na takovémto brakovém filmu. Pokud by to bylo zařazeno pod žánr parodie, asi by si nějakou hvězdičku zasloužil, ale za stávajících okolností to bylo trapné, nudné, místy komediální.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Ve 3D úžasná podívaná na triky a záběry ze světa her. Pokud by tento film nebyl ve 3D, je to obyčejná americká pitomost.

plakát

Smyslná orchidej (1989) 

Tento film má nezajímavou zápletku, kde vlastně ani nevíte o co tu běží. Je v něm ale opravdu výborný sex. A to nemyslím vůbec na muže, kteří mají sexu na internetu všude plno a mají raději tvrdé porno, ale především na ženy. Pravého sexu pro ženy je totiž velice málo. Všechny erotické filmy nebo alespoň většina je zaměřena na muže a jejich potřeby. Zahrnují vždy podprůměrné husičky bez ducha, se kterými si muži dělají vše podle vlastních choutek a jim se to velice "líbí". Z diváckého hlediska pro ženy jsou veškerá porna na jedno brdo a trapná, velice vyumělkovaná a nereálná. Inteligentního sexu ve filmech je opravdu pouze poskrovnu. Takže milé ženy, opravdu doporučuji.

plakát

Zrcadlo velkého mága (1980) 

Nedokážu si představit , že by se tato údajně nazývaná pohádka měla líbit dětem. Jedná se spíš o nedokonale udělaný dětský horor, ve kterém jsou trapné triky a špatně hrají herci.

plakát

Pták Ohnivák (1997) 

U této pohádky se silně nepovedla hudba. Vůbec se k ní nehodí a dětem, pro které je pohádka hlavně určena, nic neříká. Je nemelodická a spíš šílená než pohádková. Věřím, že právě tato skutečnost hodně diváků po prvních taktech odradí od sledování celého příběhu.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Často je tento film spojován s naším filmem "Ženy v pokušení". Četla jsem již několik článků, kde se pravilo, že je to jako jeho druhý díl, ale podle mého názoru, se mu nevyrovná. Humor je velmi slabý a děj jednotvárný, proti našemu provedení, kde děj je vykompenzován výrazným vtipem, je tento filmeček velmi nudný a pro naše poměry moc americký.