Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (8)

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Tak tohle je naprostá jistota toho, že se královsky pobavím (a minimálně jednou za díl si smíchy poprskám monitor). Ryan s Colinem jsou samozřejmě nejlepší, také Wayne je jistota (hlavně v pohybu a zpěvu) a Drew je prostě Drew. Z ostatních jsou výborní Brad, Greg a Denny. Nemyslím si, že je to všechno čistá improvizace, spíše jde o výběr z několika odehraných pokusů, ale i tak je to taková zábava, že pokud by v této oblasti existovala nějaká úcta k řemeslu, měli by Geňa se Suchošem chodit kanály. Jo a díky, videacesky.

Na plovárně

Na plovárně (1998)

Naprostá špička mezi našimi talk-shows... vlastně jediná pořádná. Asi největší radost mi udělal rozhovor s Perem Gesslem.

Top Gear

Top Gear (1978)

Jakožto člověk, který auta ignoruje a automobilové sporty považuje přinejmenším za vyhazování peněz do vzduchu (doslova), jsem sám překvapen, jak velice zábavný tento pořad je. Ovšem za to může jen a jen trojka moderátorů - a můj oblíbenec je James May. A už navždycky si budu pamatovat, že Škoda Roomster je sice perfektní k převozu jakéhokoliv velkého psa, ale zato je tak strašně pomalá á á á a a a... chr... chrrr...

Komik a jeho svět

Komik a jeho svět (1979)

Za socializmu jsem si to nikdy nenechal ujít, zvláště pokud byly v programu klasické němé grotesky - ty jsem opravdu miloval. Neděla v neděli s tímto pořadem málokdy zklamal.

Všechnopárty

Všechnopárty (2005)

Šíp není tak hloupý, jak se mnohdy tváří. Po mnoha více či méně povedených zábavných pořadech se konečně v tomhle našel - a nemá se za co stydět. Jen ta témata jsou v poslední době už občas až příliš obecná.

Večerníček

Večerníček (1965)

Jojo... to už je let... A tu znělku by poznala i mrtvola.