Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (352)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Výjmečně jsem v maminčině televizoru narazil na něco, co není odpad (přestože jde o pořad matadora televizní trapnosti Karla Šípa). Je to taková krotší a senilnější verze Krausova Uvolněte se prosím. Je zajímavé srovnávat Krausovu dominantní a Šípovu submisivní stylizaci směrem k hostům. Ale jelikož ani ten Kraus už dávno není, co býval, kvalita se sbližuje, ba dokonce má Šípův pořad v něčem navrch. Kraus býval skvělý jednak v pohotových vtipných reakcích, jednak v tom, jak dokázal nechat své hosty, aby se sami odkopali (nikdy nezapomenu na díl s Honzou Nedvědem a bohužel ani na díl s biomasou). V pozdějších dílech svého pořadu už jen skákal do řeči, vnucoval přebytečné vtípky a neustále měnil směr, takže ani tak ani onak jsme se od hostů a o hostech nic nedověděli. Naopak Šíp dává hostům prostor, aby nás skutečně seznámili s tím, čím se zabývají, a jeho otázky rozhodně nejsou hloupější než běžné vážně míněné otázky různých reportérských a moderátorských hvězd, jeho vtípky pak rozhodně patří k tomu méně trapnému, s čím se za poslední léta setkávám. Jeho velkou slabinou je neschopnost samostatně se pohybovat v hostově tématu, přesto s ním dokáže nějak vstoupit v kontakt. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

bývaly doby, kdy byl Karel Šíp jedním z nejlepších bavičů v televizi. Bývaly. Momentálně to zkouší s počeštěným americkým konceptem talk show, kterou hlavně vyplňují hosté, je serioznější než duo Suchánek, Genzer. Ale o několik úrovní níže než skvěle programově zvládnutý Kraus. Jeho buranské nevěřícné zírání není rozhodně tím nejsympatičtějším co chceme na obrazvkách sledovat. ()

Reklama

Matixed 

všechny recenze uživatele

Nezastávám názor, že talk-show musí být vtipná, ale musí být aspoň něčím přínosná pro diváka. Šíp bohužel není vtipný i když se o to každou chvíli snaží. Připadá mi, že pro některé hosty je návštěva pořadu nepříjemná. S tím jsem se v jiných talk-show nesetkal. Další věcí, co mi vadí ještě možná víc je to, že si Šíp zjišťuje o hostech naprosté minimum a potom nastávají trapné situace, kdy něco nechápe nebo neví základní věc. A pokud se takové záběry dostanou do televize, je jasné, že ve střižně jich bylo ještě víc. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Pan Šíp si na rozdíl od pana Krause udržuje hladinu vtipu, nadhledu, pohotovosti a humoru stále na stejné úrovni. Včetně jemné a vkusné kousavosti. Baví mě to. Stále. Na rozdíl už psát nebudu... Každému, co jeho jest. Je jasné, že záleží i na složení hostů, což loďku na hladině drobet rozkolísává, ale na druhé straně pan Šíp to uhraje skoro vždy tak, že se bavím, a to i s někým, koho neznám, nebo mě zkrátka nebaví. Nicméně to se moc často nestává, protože hosté jsou dobře vybraní a zajímaví. Doufám, že tento pořad vydrží na obrazovkách ještě dlouho, protože stojí za to. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Pořad je tak zajímavý, jak zajímaví jsou hosté. A někdy je opravdu na co se dívat. Hvězdičky ale ubírám za Šípovo vystupování. Za jeho věčné skákání do řeči, když hosté něco vyprávějí. Opravdu bych si to často vyslechla do konce, bez věčného přerušování, které odvádí od tématu a pointy se pak nedočkáme. Tím mě pan Šíp opravdu štve. Chci poslouchat, co lidé říkají, od toho tam přece jsou a ne ty jeho vyrušující poznámky. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Od 3. října 2014 je pořad dlouhý přibližně 50 minut. Dříve byl více sestříhaný a přibližně o 10 minut kratší. (Pierre)

Reklama

Reklama