Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (58)

plakát

Párty Hárd (2019) odpad!

Za mne super film....Dal vzniknout nepřebernému množství recenzí, které v podstatě sami o sobě - tu prvoplánovou sračku s explicitně ubohým tlakem na maximální perverzi a pokusem ohromit, co ještě kulturní počiny na sobě unesou bláta a kolik tabu okatě prolomíme, - dovolily komentujícím odkrýt jejich vlastní kulturní mantinely. Myslím že americké teenagerovské komedie o prvních úsměvných pokusech stát se sexuálním alfasamcem na konci střední školy vyhrál Stifler a tento čecháčkovský klon s pornoobsahem nevalné úrovně a obkresleným scénářem neořezanou tužkou může obechcat jen ubožáka.  Dávám jasný odpad, ale přesto chválím, že to vzniklo, potvrzuje to kulturní úroveň diváka i tvůrce.  Top scéna v laborce chemie....Zesměšnit chemika nebo učitele se podařilo mnoha filmařům v mnoha filmech, ale zesměšnit systém až na úroveň chemie samotné, to zase máme v něčem prim...NIc nemá smysl zabíhat do detailů. Co skutečně nepochopím je, proč to koupil Netflix. :-)

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Nádherné pokoukání neurčené každému, atmosféra velmi příjemná, práce se světlem na jedničku, kostýmy a herecké výkony, které si sedly. Nepřehrává se tu a vlastně je to vyprávění, na které se dá dívat hodiny a hodiny, pokud nejste divákem, který potřebuje délku filmu sladit se sežráním hamburgeru, nebo krabice popcornu. Filmu vlastně nejde nic vytknout. I když jo, jednu věc jo...Malinko ho kazí čecháčkovští debilní diváci se svou primitivní touhou po akci napětí a kratší stopáži...No holt film si bohužel svého diváka vybrat nemůže, a to že divák si neumí vybrat film je jiný problém.

plakát

Irčan (2019) 

To se tak prostě někdy stane, že se narodí člověk a pro něho a jeho fantazii se narodí dalších několik a osud z legrace zařídí, že se vážně potkají a dokonce umějí přesně to co je potřeba aby vznikl film. Je pár filmů na světě, které mohu vidět kdykoliv a u kterých mi je jedno jak dlouho trvají. A pak je pár doslova pár, u kterých mi vadí, že jsou krátké na to jak jsou dobré. Statečné srdce, Forest gump, Legenda o Janě, Bílé peklo, JFK, Untouchables, Gangy New Yorku, Philadelhia, The Firma, a ještě pár by se jich našlo, které prostě měli udělat na celý den. Tenhle film je prostě o tom vypnout telefon, počítač, celý svět a ponořit se do děje. Klidně bych to vydržel sledovat sobotu a neděli a díval se jak stárnou, jak si čistí cestu, jak bohatnou a zase chudnou.....Martin Scorsese odvedl mistrovskou práci. Vlastně jako vždycky. Ale tentokrát už bylo cítit, že je to asi naposledy. Herci, se kterými natáčí stárnou na rozdíl od jeho filmů a už je to znát. Přesto, když pominu seriál Narcos, který je teda nedostižným mafiánským filmem, tak mi vychází že je to rozhodně TOP tři svého oboru.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Dobrá hra,dobrá sága co by kniha a dobrý i seriál.....doporučuji to konzumovat právě v tomto pořadí. Zdravím tímto RedAKa....u jeho komentáře jsem pil džus a když jsem dočetl ke větě " Zaklínače jsem nečetl ani nehrál," málem jsem to vyprskl na stůl.....Jaký to musí být idiot, když si u takového díla dovolí nečíst nehrát a kouknout na dva díly....a jít se tím chlubit na CSFD...Bože chraň nás takovýchto typů recenzentů.... Seriál je super,kniha je lepší a hraje dokonalá.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Není to typický Tarantino a fakt jsem se na ten film těšil strašně moc.....Caprio je pro mne od Djanga a Revenanta nedotknutelný a Pitt nikdy nezklame....Vidět je v jednom filmu a ještě od Quentina je něco co si lze jen přát.....No ale nekonal se Tarantino. Stane se....Film je pěkný, a nemám s ním problém. A závěrečná scéna mne potěšila.....Jsem strašně rád, že film skončil jinou epizodou, než jakou v reálu zažila Sharon....Tím se malinko ta neTarantinovská režijní akce omlouvá.... Jinak samozřejmě doporučuji vidět......

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Je příšerné, že jsem se dožil toho, že budu někdy souhlasit se stupněm hodnocení, pro mne, největšího odpadu na této diskuzi, tedy Verbalem. Sice bych se nesnížil na samotné dno žumpy lidské komunikace, abych používal jeho výrazivo, neboť nemám v mozku poslední dva zoufalé neurony snaživě sáňkující po bortící se stěně šedé kůry, kamsi do krku, ale faktem je, že to co předvedl Soukup je nejubožejší, neherecký, netalent, nepopsatelně neohodnotitelný.....Opravdu jsem netušil, že se dá natočit něco tak hnusného, nekoukatelného a odpudivě nasíracího. Jestli jsem toho kryplíka neměl doposud rád, tak od nynějška ho zcela křišťálově čisto nesnáším......Nevzpomínám si, jestli jsem někdy viděl něco hnusnějšího.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Absolutně dokonalá ukázka toho, že akční série by měla končit maximálně trojkou a jít od toho. Dobře, uznávám jediné, že po stránce vizuální je to skutečně úchvatné. Smutné je že vizuál zobrazuje ve špičkové kvalitě naprosté a to až s fyzikálními zákony bojující píčoviny, které prostě devalvují tuto sračku pod úroveň prvorepublikových filmů s Burianem a Marvanem. Ubohé novátorskou stopou zavánějící pokusy o akční scénu s novorozencem v ruce, ponorka honící supersporty pod ledem, rozhovory mezi herci, které bych pasoval na úroveň humoru vegetujícího puberťáka na tripu. V kině bych odešel někde před první třetinou a to ve chvíli, kdy se po městě proháněla auta bez řidičů. Ovšem absolutní královská píčovina je výskok z pod ledu na dveřích od lamborghini utržených v tahu za jízdy jiným autem.....Bože můj tohle byl vrchol. Mám rád crazy komedie, mám rád parodie ale nesnáším, když se akční film pokouší o všeho-scénu a to ještě s blbými kecy okolo. Buďto Vin diesel nečetl scénář, nebo někomu fakt dluží, ale jít do tohoto filmu dobrovolně, to mi příjde skoro nereálné....je to odpad, ale za vizuální scény dávám 1 hvězdu.

plakát

Síla života (2014) 

Jistota, s jakou narážím na pravidelnou matematickou formuli - čím kvalitnější film, tím debilnější komentář spolehlivého primitiva Verbala - se opět potvrdila a stejně tak, jako jsem si fakt pokoukal na špičkový western bez špetky magorických scén, navzdory vysokému obsahu mentálně poškozených postav, jsem si také početl ty jeho slinty. Ale k filmu, dvouhodinová noblesní podívaná, která mne 5x překvapila momentem, kdy jsem si říkal..že by až tak? Za prvé že by jednou ranou střelila do hlavy toho zápasníka pološílená ženská, no to nevím, nevím, ale dejme tomu...za druhé že by se Cuddy oběsila po takovém kusu cesty...no to fakt nevěřím, za třetí, že by hlavní hrdina zapálil dům s lidma uvnitř a choval se skutečně až takhle divošsky? hmmm taky trochu přitažené za vlasy, za čtvrté, že by si indiáni vzali jednoho koně, když to mohli pobrat všechno a vůbec je nezajímal obsah podivného povozu? skoro bych řekl nesmysl, ale nejsem indián. za páté, že by se ženské svorně zvedli a v plném rozumu se vydali za odcházejícím Briggsem do řeky...nemyslím si že to bylo reálné, ale pokud všechny tyto momenty vstřebám jako dejme tomu, tak celé dvě hodiny nirvána reálného putování bez špetky sentimentálních kravin a akčních nesmyslných soubojů. A režijně to vonělo tak trochu jako tarantinovských osm hrozných. Mám tyhle atmosférou nabité filmy strašně rád...A že je jich jak šafránu tak za pět.

plakát

Enthiran (2010) 

Takže pozor, zachránit nahou Indku vytáhnutím přímo z vany hořícího domu, je tak strašně strašné, že to vede ke smrti autobusem. Tak toto bych v žádném jiném filmu než v Indickém skutečně nehledal a nenašel.... Nevím co si o tom mám myslet.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Je to nádherný film. Atmosféra toho, na co se chodilo s holkama do kina, když se řeklo pojď na film...Tarantino je skutečně talent na tuhle práci. MIluju ty dlouhéééé dialogy a hru očí a emocí. A když na to příjde, tak mne zcela uchvátila postava generála, který měl prvoplánově přežít jako jediný a nakonec byl jako první mrtvej. Ne skutečně tohle je excelentní dílečko. Těším se na další.