Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

The Beekeeper (2024) 

Za mě dobrý, Jason Statham doručil přesně to co jsem očekával a chtěl. Jednoduchou akční řežbu, kde se ho nemůže dotknout ani dvacet chlapů zaráz. Člověk u filmu nemusí moc přemýšlet, takže ideální jednohubka a příběh o vysloužilém super agentovi je prostě ohraná klasika. V tomto příběhu s nádechem včeliček, což mě docela pobavilo.

plakát

Svatba na odstřel (2022) odpad!

V průměru se mi stane jednou za rok, že nedokoukám film. Letos je to dost brzy a vyhrála to tahle mazanice. Po 25 minutách jsem to otrávěně vypl a raději šel dobrovolně pracovat (v neděli!). Nemá to tempo, vtip, herecký výkony a ani dobrý hlášky či momenty...  nic nefunguje a dokonce ani nestárnoucí vtářička, kterou tam na nás špulí Jennifer Lopez to nezachrání :/

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 5: Návrat Mandaloriana (2022) (epizoda) 

Asi třikrát jsem se musel podívat jestli jsem stáhnul správnou věc a nevyšel třeba novej Mando, zatím co jsem se prospal do jiné dimenze, nejlepší díl celé série, který se krásně propojuje se vším kontextem do jedné dějové linky Manda i Boba, - This is the Way!

plakát

Jiu Jitsu (2020) odpad!

Ani si nevzpomenu, kdy jsem se naposledy u filmu cítil okraden o svůj životní čas. Dnes to bylo brutální.... na první pohled si říkáte Nicolas Cage, Tony Jaa to přece nemůže být tak hrozný a omyl. Ono je to ještě horší! Nedokážu pochopit, kdo na tohle dal peníze a nebo jestli to byl pokus o nejhorší film v historii? Stejně tak mi nejde do hlavy, jak je možné, že se toho Nicolas Cage účastnil. Jestli to natáčel jeho švagr a nebo byl na drogách? Opravdu by mě zajímalo o co tady šlo? Stejně asi jako to, kam se poděl ten Nicolas Cage za posledních 10-15 let a kdo je tenhle člověk dneska? Pokud Vám mohu dát radu, tak to si raději běžte pustit cokoliv, ale cokoliv jiného, pro fanouška béčkových hitů je tohle sprostá urážka filmu.

plakát

Lov na příšery (2015) 

No těžko říct.... po prvních 5 minutách jsem to chtěl vypnout a to Asii sleduji nejvíc už pár let, tak snesu hodně... nicméně po chvilce jsem si na animaci zvykl.. i na propojení v hraném prostředí. Jako kámen úrazu bych viděl postavu hlavního hrdiny - který je hodně nevýrazný, což přisuzuji samotnému herci a jeho výkonu. Být na jeho místě někdo schopnější bavilo by to docela dobře... zachraňuje to naštěstí pro mě skvělá Bai Baihe (stále u filmu neuvedena - ačkoliv díky ní je film koukatelný). Malý Wube (ředkev) je taky docela fajn a po čase to docela funguje - jen opět škoda hlavního hrdiny, kterému nemůžete dojít na chuť. Diky Bai Baihe, ředkvičce a babičce, která byla z cesty... za 3* ale s odřenýma ušima - je to ale škoda.

plakát

Králův dvojník (2012) 

Konečně po několika týdnech sledování mnoha filmů z různých končin světa si mohu přidat další snímek do sbírky oblíbených ve své složce filmů, proč mě ovšem vůbec nepřekvapuje, že je to film z JK. Ti co nemají zkušenosti z filmy z JK rozhodně neočekávejte klasickou komedii na způsob americké *inteligentní* podívané. Krásné kostýmy, spousta barev a příjemných záběru. Herec v hlavní roli je sympatickou tváří, jenž dobře naplňuje rovnováhu tohoto filmu ve všech směrech, kde je tomu třeba. S čistým svědomím plný počet *****

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Tenhle film mě zničil, nechtělo se mi přemýšlet co si mám pustit a zvolil jsem první věc co jsem našel a nic o tom nečetl... čekal jsem, že to bude totální hloupost, kterou vypnu dřív než dovečeřím a půjdu spát. Film mě ale totálně dostal od počátečního songu, kterého se nezbavím ještě dlouho (myslím, že řada z vás bude mít nebo má stejný problém - hlavně že Everything is awesome) až po nespočet dobrých detailů, hlášek a správných narážek (superman a zelená lucerna apod.). Kdo se díval v originále, tak ho určitě potěší dobře rozeznatelný hlas některých herců včele s Morganem Freemanem, který si to očividně užil. Konec filmu mě dostal - pozor na Duplo ! Pro mě velké překvapení za plný počet, užil jsem si to.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Nutno přiznat si, že jak už to tak bývá... pokračování filmů je většinou s dalším dílem slabší a slabší.... bohužel ani Iron Man 2 není ničím vyjímečným. Nepříliš záživný scénář, který v porovnáním s prvním dílem postrádá kvalitu. Naštěstí jej zachraňuje kvalitní sestavení hereckého obsazení a v mém případě oblíbený rebel R. Downey, který jako by měl roli šitou na míru a užíval si ji. Bohužel ani on tenhle film nezachrání a nevyrovná ho hodnocení ani zdaleka prvnímu dílu. Film je alespoň po vizuální stránce velmi dobrý. Takže pokud nepotřebujete kvalitní příběh a chcete si na večer jen odpočinout u něčeho co je slušným počinem a občas se lehce pousmát, je tohle správná volba. ( scéna kdy si Iron Man nechá odejít svého nej přítele s jeho náhradním oblekem mi přišla jako velmi špatný vtip a malér ve scénáři ! souhlasím s Cival ) Moje hodnocení : 6,5/10