Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) odpad!

Bože, to byla SRAČKA. Chtěl jsem dát hvězdičku za kameru, která je skvělá, ale sráží ji příběh, herecké výkony a především Kazma, který je slizský. A na tohle lidi chodili opakovaně? Uff..

plakát

Chlapec a volavka (2023) 

Nějak tomu chyběla typická srdečnost, byť na pár místech ke konci se letmo ukázala. Animace je jako vždy výborná, příběh mě ale moc nebavil a pořád jsem čekal, jestli se to “rozjede”.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Schválně jsem na chvilku přepnul na “Táta v nesnázích” - oproti E&D to je kinematografický majstrštyk.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Čekal jsem odpad, ale nečekal jsem celou skládku. Herecké výkony odjely na dovolenou. Voice over vypravěče tomu všemu dává nádech Výměny manželek.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Je to strašná blbost, ale řezal jsem se smíchy víc než u jedničky. Asi se mi stárnutím líbí debilní humor - u stínohry jsem dostal brutální záchvat smíchu. Film má přece pobavit, ne? Měním ze tří hvězd na plný počet. Šikaká!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Uf...to byla ale nablýskaná a barevná lobotomie. Hudba je dobrá, nemusíte mít rádi Queen, abyste nemohli respektovat jejich místo v rockové historii. Tím ale končíme. Tahle z větší části vymyšlená pohádka je takový mekáčik pro plebejce. Nejotravnějším faktorem celého filmu byl střih, nacpanej do každých dvou sekund, co kdyby se náhodou někdo nudil.

plakát

Děsivý dům (2020) 

Na horor to nebylo vůbec strašidelné, ale musím uznat, že mě film bavil, hlavně díky obsazení. Příjemná jednohubka.

plakát

Ouija: Zrození zla (2016) 

Měl jsem náladu na duchařinu, takže po 10 minutách hledání na Netflixu jsem si pustil tohle. Není to špatný horor, ale taky se nejedná o žádný zázrak. Dobrá kamera, herci sympaťáci, příběh průměr.

plakát

Pink Floyd: Živě v Pompejích (1972) 

I kdyby hráli jenom Echoes, zaslouží si plných 5. Škoda psychedelických filmových pasáží, nicméně byla taková doba a hudba jako taková je prvotřídní.