Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (424)

plakát

Abraxas: Strážce vesmíru (1990) 

Na VHS jako: Abraxas - Strážce vesmíru. Cizinec "policista" (Abraxas) přichází na Zemi, aby zadržel odpadlíky ze své vlastní rasy.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Hodiny (2011) (epizoda) 

Kdo četl knižní předlohu, musí být mile překvapen. Hodiny patří k tomu nejlepšímu co vzešlo z pera Agathy Christie. Dokonalá zápletka, arogantní inspektor Hardcastle, který Poirota naprosto ignoruje, protože se mu do toho plete a samozřejmě dělá všechno špatně. Skvělá detektivka, která drží v napětí až do závěrečných minut.*****

plakát

Agatha Christie's Poirot - Smrt na Nilu (2004) (epizoda) 

Opět geniální, ale jelikož se jedná o remake, musí být to ale. Verze s Peterem Ustinovem v roku 1978 byla podle mého názoru povedenější, včetně závěrečné pointy. Filmům jako Smrt na Nilu, Vražda v Orient Expresu či Zlo pod sluncem v podání Davida Sucheta poněkud uškodilo, že je s čím srovnávat, proto to nižší hodnocení, protože Ustinov byl také skvělý.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda v Orient expresu (2010) (epizoda) 

Viděl jsem několikrát verzi z roku 1974 a na to v té době naprosto hvězdné obsazení Albert Finney, Sean Connery, Ingrid Bergmanová, Michael York, John Gielgud, Jacqueline Bissetová a další stačil jeden člověk. David Suchet. Naprosto dokonalá verze nejslavnějšího románu Agathy Christie.

plakát

Ach, ta láska nebeská! (2009) (pořad) 

Sestřihy ze Zlatých mříží, Ruské rulety, Dobrot a různých Silvestrů, moderovaný Lucií Borhyovou z Petřína. Stejně nudné jako podobné speciály o policajtech, škole, dovolené ...

plakát

Ach, ta vojna (1969) (TV film) 

Jedná se o poslední třináctý díl Bejvávalo. Tentokrát dostal více prostoru Menšík a bylo to vidět. Jednoznačně nejlepší díl celé série.

plakát

Andělé z pekel (1968) 

Na VHS jako ANDĚLÉ Z PEKEL. Mike se vrací z války ve Vietnamu do nešťastného manželství a zároveň se dostává do konfliktu se zákonem. Opouští manželku a v jiném městě zakládá motorkářský gang. Šéf policie proti nim bojuje. Mike se rozhodne sloučit všechny gangy ve státě a zlomit tak moc policie.

plakát

Andělské oči (1993) 

Na VHS pod názvem ANDĚLSKÉ OČI. Majitel řady činžovních domů Steve žije žije s krásnou Michaelou, když u jeho dveří jednoho dne zazvoní malá rusovlasá Angela. Tvrdí, že je jeho nevlastním otcem, že její matku kdosi ubodal k smrti a že nemá kde bydlet. Steve ji přes Michaeliny protesty vezme k sobě do domu. Z noci se však stanou dny. Angela je velmi pracovitá a přítulná, nejraději si ale hraje s nožem a s oblibou také pozoruje Stevea s Michaelou při milování. Pokusí se nejprve svést Stevea a poté i Michaelu. Když jednou odjedou Steve s Michaelou na večírek, převlékne se za paní domu. Když pak dům navštíví osobní strážce Stevova netrpělivého věřitele, svede i jej a poté zavraždí. A nezůstane u vraždy jediné. Z rusovlahého anděla, obklopeného panenkami, se stává zabiják.

plakát

Archiv D: Poslední hora (2020) (TV film) 

Namluvil: Eduard Cupák, Režie: Pavel Pospíšil. Rok výroby: 1971