Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (424)

plakát

Stezka Českem - Jeseníky (2024) (epizoda) 

Jeseníky mám prochozeny a nezbývá než souhlasit, že hřebenovka z Šeráku na Červeňák a Praděd je asi nejkrásnější v Česku. Alfrédku si pamatuji ještě z doby před vyhořením a pro milovníky turistiky doporučuji pár kilometrů vzdálený Skřítek. Škoda, že právě u tohohle dílu nevyšlo počasí a jestli to Vladyka dal na jeden zátah tak je u mě borec.

plakát

České fotbalové legendy - Jan Koller (2021) (epizoda) 

Euro a zápas s holanďany ten se bude rozebírat asi v každém díle, ale proč se nemluví o zbabrané kvalifikaci na ms 2002. Přitom Kollerovo vyloučení na Islandu bylo považováno za rozhodující okamžik celé kvalifikace a porážka tam nás stála přímý postup. Baráž s Belgií jsme pak díky řepkově blikanci nezvládli a přitom na postup nám chyběly jenom dva body.

plakát

Českem nejen za sportem - Jeseníky (2021) (epizoda) 

Jeseníky nejsou tak adrenalinové jako ostatní kraje (snad ještě Ostružná, Ramzová tam by se něco dalo), ale za to jsou nádherné na turistiku. Ve Štítech jsem byl několikrát, muž jednoho skoku, šumperák Aleš Valenta chtěl původně areál vybudovat v šumperském kotli (2002), kde se dříve jezdily motokrosové závody, ale místní radní mu to zatrhli, tak to zkusil ve štítech a dodnes to funguje.

plakát

Archiv D: Poslední hora (2020) (TV film) 

Namluvil: Eduard Cupák, Režie: Pavel Pospíšil. Rok výroby: 1971

plakát

Atlet roku 2019 (2019) (pořad) 

Česká atletika byla po 28 letech bez medaile z MS a tak se čekalo kdo by letos mohl být na trůnu. Zuzka si to zasloužila, byla ve finále v nejkvalitnějším závodě v historii a závěrečná píseň jen potvrdila, že atleti jsou skvělá parta.

plakát

Karel Gott 80 (2019) (pořad) 

Pořad má dvě části. V první nudný dvacetiminutový rozhovor Borhyové s Gottem a ve druhé dokument Fenomén Gott. Dokument je dobrý, ale dá se hodnotit i samostatně a tu má s bídou 50 procent. Takže, kdo se rozplývá nad dokumentem, ať ho ohodnotí tam kde má. https://www.csfd.cz/film/258270-fenomen-gott/