Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (155)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nejsem si jistá jestli má význam seriál hodnotit po shlédnutí prvního dílu, nicméně navnadil pěkně. Takiže šup s ním do mé týdenní sbírky sledovaných seriálů, kam se nedostane jen tak nějaká sr*čka.

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Jestli je něco, co se tomuhle seriálu rozhodně nedá upřít, tak je to elegance s jakou se zbavuje hlavních postav. Jedinej problém, kterej mám s Grey's anatomy spočívá v předlouhých pauzách mezi jednotlivými díly.

plakát

Sedm životů (2008) 

Člověk, kterýho jsem naposled viděla s podobně dementním ksichtem na nasazeným na obličeji byl Nicolas Cage v Městě andělů. Už nikdy víc, prosím.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Patetická sračka. Nemůžu si pomoct, ale Hilary Swank prostě neni Miss Universe, a velmi pravděpodobně ani Miss Washington. Tak alespoň že na ty chlapy se tady dalo dívat. Stoprocentní kompenzace naplněna. V reálným životě si tedy dovolím zapochybovat, že by byť jediný z těch namakanejch chlapíků o Hilary zavadil jen pohledem. No vážně, postavte si Hilary vedle Izzie Stevenson a teď ať se Denny Duckete rozhodne, ha??

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Velmi, velmi neobyčejný příběh o obyčejných lidech. Přesně takové miluju.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Tak takhle vychytanou pohádku už jsem opravdu dlouho neviděla. Vynikající herci, čarokrásná hudba, nádherná příroda, kouzelný děj promyšlen do každého detailu s magickými okamžiky, které neznáte z žádné jiné pohádky. Jediná škoda je, že kdybych jí viděla jako dítě byl by pro mě onen svět tisíckrát kouzelnější.. Povězte mi jen jednu věc: Proč se ti lidé neustále dohadovali s tim dědulou jestli je pustí přes zeď nebo ne, když jí šlo jednoduše někde přelézt?

plakát

Lepší svět (2010) 

Epický popis krajiny přerušovaný téměř všedními starostmi několika ustaraných lidí.

plakát

Caffeine (2006) 

Jste tak trochu psychicky labilní a sháníte tip na dobrou restauraci, kam zapadnete? Výborně, tak jste tu správně. Zaměstnanci restaurace mají totiž tolik osobních problémů, že sotva stíhají dělat něco jiného než je řešit...třeba obsluhovat zákazníky. A zákazníci mají tolik traumat a úzkostí, že sotva mají čas objednávat si. Trošku to tady připomíná Ordinaci v růžové zahradě - tím, že nikdo nemaká, ale všichni mají pořád, co dělat. Nicméně, když se dozvíme, jaké kdo má v dané restauraci problémy a úchylky, všechno se zde začne zvrhávat a interakce zákazníků a obsluhy mezi sebou, ke kterým zde dochází, stojí opravdu za to!

plakát

Určitě, možná (2008) 

Od začátku do konce o ničem. Jedinej moment, kterej mě pobavil, bylo, když se dcerka zeptala: "What's a threesome?" následováno odpovědí a opravdu vtipným pohledem jejího tatínka, který vyjadřoval "Did she buy it?" ...a její odpověď "Whatever...". Naprosto výmluvné. Díky za ten pohled :)

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Já teda thrillery moc nemusim a ani je, v rámci mezí, nevyhledávám. V porovnání s hororem ve vás totiž udržujou až nepřirozeně natažený napětí. Ale, povězme si to na rovinu, Russel prostě umí. A až na tu trošku odfláknutou vraždu a wtf moment na dálnici, to bylo naprosto perfektní.