Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Pan (2015) 

He he....po pár minutách se ve ,,filmu,, ozvalo ,,to už je vážne dost,,....řekl sem si že to opravdu stačilo a vypl sem tohle prznění klasickych príbehů

plakát

Robin Hood (2010) 

Bčkový film s legendárním jménem.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

,,Kdyby vám maminka řekla že čokoláda je špatná přestaly by ste ji jíst?,, ,,Ten muž za 30let neoběvil vůbec nic, je to génius,, Toto je prostě film s velkym F, brilantní herecký výkon, vynikajcí hlášky a zápletky ze ktérých Nick pohodlně vybruslí.

plakát

Samotáři (2000) 

,,Tak já ti něco řeknu, kamaráde. Ty už seš úplně vyřízenej, ty už seš úplně hotovej. Je ti 30. - Počkej, 29 mi je. - Tak 29, to je jedno. A seš úplně na dně. Nedostudoval jsi, děláš někde stěhováka, hraješ v nějaký pitomý kapele. Zasíráš si mozek tím hnusným hulením, co ti prodávám, a už ani nevíš, jak se jmenuješ. - Počkej, máš pravdu, 30 mi je.,, Tohle je prostě klasika.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Když vás nějáký film rozpláče, budiž. Když se vám to stane i napodruhé, jedná se jistě o pěkné dílo. Já řval jak malej i na podesáté.

plakát

Duna (1984) 

Sci-Fi mám moc rád, ale tohle je i na mě moc silné koření.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Je dobré že konečně udělali Terminátora i pro děti, jen aby jim z toho nehráblo.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Nevím čím to je, že to tu všichni vychvalujete až do nebes. Už pár filmů z prostředí drog jsem viděl ale tenhle je ze všech nejhorší. U takovéhoto filmu by vás mel děj zaujmout natolik, že se vžijete do pocitů daných postav ale tady nic. Takže buď se mi na ty dvě hodinky zastavilo srdce nebo je to naprostý brag a ztráta času.

plakát

District 9 (2009) 

Toto je jeden z mála filmů, který dokáže zaujmout natolik, že se od něj prostě nedá odejít. Konečně jiný příběh o mimozemšťanech než bezpočet tradičních ,,útoků z vesmíru,,. Docela mě odradilo dokumentární zpracování, ale jak se do toho člověk vžije tak je to více než překvapující zážitek.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

,,Tyrone, proč si nezaparkoval támhle? - Je tam málo místa. - Málo místa? Vždyť by tam mohl přistát boing.,, Zapletená gangsterka dovedená do stavu dokonalosti. Plný počet hvězdiček už jen za Tyrona.